Yeni sezona girmeden yapımcılar dizileri birer birer ortaya çıkarmaya başladı. Yeni sezonda izleyici ile buluşacak bir diğer dizi de Hayaller ve Hayatlar oldu. Dizinin konusu, kadrosunda hangi oyuncuların yer aldığı ve ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.

Yeni sezonda ekrana gelecek olan Hayaller ve Hayatlar dizisi, hikayesi ile ilgi çekmeyi başardı. Heyecanla beklenen Hayaller ve Hayatlar dizisinde birbirinden yetenekli oyuncular da yer aldı. Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu açısından yeni sezon diziler içinde en iddialı olanlar arasında yer aldı. Dizisinin iyi bir izleyici kitlesi olacağı tahmin ediliyor.

kako-PDTPf64noFXfBD0l

Hayaller ve Hayatlar Dizisi Konusu Ne?

NGM medya imzalı ve yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’ in oturduğu Hayaller ve Hayatlar dizi sezona bomba gibi girdi. Dizinin hem oyuncu kadrosu hem de izleyiciler dizinin başlayacağı günü sabırsızlıkla beklemeye başladı. Hayaller ve Hayatlar dizisi, izlenme oranlarının yüksek olması bekleniyor.

Yeni sezonun iddialı dizileri arasında yer alan Hayaller ve Hayatlar dizisi, isminden de anlaşılacağı gibi beklentilerin karşılanamadığı bir yüzyılda istekleri ve beklentileri bitip tükenmek bilmeyen insanoğlunun günlük arayışları ve üzüntüleri konu olarak ele alacak. Hayaller ve Hayatlar dizisi 13 bölümden oluşturulması planlanmıştır.

Altan Dönmez’ in yönetmen koltuğunda oturduğu Hayaller ve Hayatlar dizisi dört kadının etkileyici hikayesini konu alacak. Kadın izleyicilerin çok etkilenmesi beklenen Hayaller ve Hayatlar dizisinin ekibinde yer alan dört kadın oyuncunun hikayesinin de çok iyi olacağı yönünde bir görüntü oluşturmaktadır.

kako-icYGqxlYWdjlQiTx

Hayaller ve Hayatlar Dizisine Hangi Oyuncular Oynuyor?

Yeni sezon Erkek Severse isimli yeni dizide, Alper Durmaz, Büşra Develi, Tolga Güleç ve Yasemin Allen gibi başarılı isimler bir araya geldi. Romantik komedi tarzında olan bu dizinin ardından aynı platformun Hayaller ve Hayatlar adlı yeni projesi de ilgi çeken oyuncu kadrosuna sahip.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Yelde Eroğlu’nun yazdığı yönetmenliğini Altan Dönmez’ in yaptığı Hayaller ve Hayatlar dizisi birbirinden yetenekli oyuncu kadrosuna sahip. Dikkat çeken Hayaller ve Hayatlar dizisinde Özge Gürel, Emre Kıvılcım, Yeşim Ceren Bozoğlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Özge Özacar, Serkay Tütüncü, Melisa Aslı Pamuk ve Aybüke Pusat gibi birbirinden yetenekli oyuncular yer aldı.

Yakında sete çıkması planlanan yeni sezon dizilerinden Hayaller ve Hayatlar Dizisinde Melisa Aslı Pamuk’un partneri Ekin Mert Daymaz olduğu açıklandı. Hayaller ve hayatlar dizinde rol alacak olan Melisa Aslı Pamuk’un ve Ekin Mert Daymaz’ ın uyumu da oldukça merak ediliyor.

kako-oJzGvYp88Hx2ajjH

Peki, Hayaller ve Hayatlar Dizisi Ne Zaman ve Nerede Yayınlanacak?

Hem dijital platform dizileri hem de televizyon dizileri açsından sektör inanılmaz bir hızla yeni yapımlar üretmeye devam ediyor. Adeta bir yarış içinde görünen yapım şirketleri her gün yeni bir dizi haberi veriyor. Bein Connect platformu da bu açıdan iddialı ekiplerle başarılı ve güzel projeler hazırlamaya başladı.

Yelde Eroğlu’nun yazdığı yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’ in oturduğu Hayaller ve Hayatlar dizisinde rol alan Özge Gürel,  NGM Media’nın dizisiyle tekrar ekranlara dönmeyi bekliyor. Ünlü oyuncu dizinin başlayacağı günü sabırsızlıkla beklediği gelen haberler arasında yer aldı. Dört kadının hikayesini anlatacak olan Hayaller ve Hayatlar dizi 13 bölüm olarak beIN Connect’ te yayınlanacak.