Show Tv'nin yeni dizisi Aziz ikinci bölümü ile dün akşam reytinglerde zirveye yerleşti! Aziz dizisi 12 Kasım 2021 Cuma reytinglerinde kaçıncı oldu? Aşk Mantık İntikam düşmeye devam etti!

Show Tv'nin yeni dizisi başrolünde Damla Sönmez, Simay Barlas ve Murat Yıldırım'ın yer aldığı Aziz dizisi dün akşam ikinci bölümü ile ekranlara geldi. 

Cuma akşamları Fox Tv'nin zirve dizisi Aşk Mantık İntikam düşmeye devam etti! Aşk Mantık İntikam dizisine Aziz şoku!

Bir dönem dizisi olarak erkana gelen Aziz dizisi iknci bölümü ile Cuma akşamlarının yeni sahibi gibi görünüyor. Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas'ın yanı sıra kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Füsun Demirel, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu gibi isimlerin yer aldığı Aziz dizisi dün akşam yayınlanan ikinci bölümü ile reytinglerde yüzleri güldürdü!

Diğer yandan ise Fox Tv'de yüzler düşmeye devam ediyor. Yaz sezonunda adından söz ettiren romantik komedi dizisi olan Aşk Mantık İntikam son zamanlardaki kötü senaryosu nedeniyle düşüşü sürdürdü. Kore uyarlaması olan dizi son zamanlarda ki düşüşünü devam ettirdi. Ozan ve Esra karakterlerinin aşkının saf halden çıkıp antipatik bir hale getirilmesi, Ozan'ın bir günde bile şirketten gittiğinde şirketin çökemsi gibi oldukça basit bir senaryo dizinin sonunu getirmişe benziyor.

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Peki dün akşam 12 Kasım 2021 Cuma reyting sonuçlarını verelim;

Total'de birinci sırada Arka Sokaklar yer alırken 3. sırada Aziz dördüncü sırada ise Aşk Mantık İntikam yer aldı.

Ab'de ise birinci sırada Kırmızı Oda değişmedi ikinci sırada ise Aziz dizisi yer aldı. Aşk Mantık İntikam ise 5. sırada yer aldı.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi ise Total'de ilk 10'a giremezsen AB'de 4. sırada yer almayı başardı.