Aycan Koptur seyircilerin ilk olarak 2014 senesinde tanıştığı bir isim. Hayat Ağacı dizisinde rol alan oyuncu hemen fark edilmiş ve performansı ile dikkat çekmişti. Yılanların Öcü dizisi ise fazla dikkat çekmemiş olsa bile oradaki rolü ile Aycan Koptur bu dizide de akıllarda kalan bir performans sergiledi.

Yılanların Öcü dizisinde Hasibe olarak yer alan oyuncu uzun bir süre Güldür Güldür kadrosunda da yer aldı. Pek çok sinema filminde de yer alan sanatçı bir süre Londra'ya yerleşti ve uzun süre Türkiye'ye dönmedi. Ancak şimdilerde yeni bir dizi için ülkeye döneceği söyleniyor.

Kazara Aşk

Kazara Aşk dizisi Ayca Koptur'un ülkeye gelme kararında etkili olmuştu. Geçen senenin yaz aylarında yayınlanan dizide Koptur, Vildan rolüyle ekranlara geldi. Ancak seyircilerde asıl heyecan uyandıracak olan rol yeni dizsindeki rolü olacak. Bu dizideki rolünü duyan hayranları oyuncuyu bu rolde görmeyi sabırsızlıkla bekliyor. 1979 yılında çekilen ve Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Ah Nerede filminin dizisi çekiliyor. 
Çekimlerine başlanan dizide Huriye karakterine ise Koptur hayat verecek. Hafızalardan silinmeyen Huriye'yi filmde Adile Naşit canlandırıyordu. Seyirciler bu filme Naşit'i ilk defa çapkın bir kadın karakter rolünde izlemiş ve unutamamıştı. Huriye'nin Tarık Akan'la olan sahneleri de akıllardan çıkmıyor. İşte Adile Naşit2in anısını yaşatacak olan bu eğlenceli ve anlamı rol Aycan Koptur tarafından yeniden canlandırılacak. 

Huriye ile Setlere Dönüyor

Aycan Koptur gelen teklif üzerine heyecanlanıp yeniden setlere dönmeye karar verdi. Ah Nerede filminin unutamayanların en merak ettiği karakterlerden birisi Huriye idi. Bu karakteri kimin canlandıracağı çok konuşuluyordu. İşte şimdi role hayat verecek olan isim Aycan Koptur oldu ve herkes merakla oyuncuyu yeni dizisinde görmeyi bekliyor. En az başrol oyuncuları kadar merak edilen Huriye'yi kimin canlandıracağı herkes için önemli bir soruydu. Sorunun yanıtının Koptur olması ise hem seyircileri hem de özellikle oyuncunun hayranlarını çok sevindirdi. 

Ah Nerede Kadrosu

Bilindiği gibi filmde iki aşığı canlandıran oyuncular Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'dı. Akan'ın Ferit Bubikoğlu'nun Zehra'daki performansı da bir türlü unutulmamıştı. Ayrıca Akan'ın ailesi ve babası, diğer sevgilileri ve Huriye de unutulmayan karakterler arasındaydı. Ah Nerede dizisinde Akan'ın oynadığı Ferit rolünü Oktay Çubuk canlandırıyor. Zehra rolünde ise Nil Keser'i izleyeceğiz. Ayrıca dizinin diğer oyuncuları da beğenilen isimler. 

Tarık Pabuççuoğlu, Derya Alabora, Ayşe Kökçü, Ahsen Türkyılmaz, Batuhan Sert, Korhan Erduran ve Asena Keskinci gibi isimlerle bu dizi şimdiden çok dikkat çekti. Dizinin dikkat çekmesinin tek nedeni oyuncuları ve Aycan Koptur değil tabi ki. Aynı zamanda tanıtımları da çok beğenilen dizi herkes tarafından merakla beklenmeye başladı bile.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Retro Tanıtım

Bütün dizi izleyicileri retro yani eskiyi anımsatan film ve dizileri beğenir. Ah Nerede dizisinin tanıtımlarında da nostaljik ve retro bir hava yaratılmış durumda. Bu yüzden de izleyiciler tarafından çok merak edilen bir dizi oldu. Ne zaman ekrana geleceği belli olmayan dizinin çekimleri başlamış durumda. Dizinin kanalı ise Star TV oldu. Yapım şirketinin henüz yayın tarihi vermediği dizinin yönetmeni Bülent İşbilen, senaristleri ise Meryem Demirli ve Kübra Sülün oldu. 
Filmde Bursalı ve zengin bir toprak ağasının üç oğlunun İstanbul'daki öğrencilik hayatının babalarından habersiz devam ettiği dizide en büyük oğlan Ferit nişanlı olmasına rağmen başka bir kıza aşık oluyordu. Üstelik çok çapkın olan Ferit'in yeni aşkı ve eski aşklarını da birbirine giriyordu. Bu eğlenceli hikâyeyle ekrana gelecek olan Ah Nerede bakalım nasıl bir reyting alacak?