Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’ye Hollywood’dan partner iddiası gündeme bomba gibi düştü. 14 Haziran 2022 tarihinde ülkemize gelecek olan Disney Plus’ın en önemli projelerinden biri olan Atatürk dizisi için Aras Bulut İynemli’nin partneri belli oldu. Disney Plus’ın en iyi Türkiye yapımı olmaya aday görünüyor. İşte merak edilenler...

14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye’de olacak olan Disney Plus’ın en önemli projeleri arasında yer alan Atatürk dizisi için ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’nin partneri gündeme bomba gibi düştü. Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli’ye Hollywood’dan partner iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Dizinin oyuncu kadrosu merak ediliyor.

3-13

Atatürk Dizisinde Aras Bulut İynemli’nin Partneri Kim?

Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak hazırlanan Atatürk dizisinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli başrolde rol almaya hazırlanıyor. Atatürk dizisinde başrol olarak izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’nin partneri belli oldu. Heyecanla beklenen dizinin hazırlık süreci devam ediyor.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

31 yaşındaki yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli, Atatürk dizi projesi ile ilgili olarak, “Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan bir projemiz olacak. Ben de Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağım. Çok heyecanlıyım. Çünkü böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onur ve gururdur. Projeyle ilgili çok bilgi veremiyorum. Yapım şirketi zamanı gelince açıklama yapacaktır. Atatürk’ü elimizden geldiğince en iyi şekilde anlatmak tek amacımız.” İfadelerini kullandı. Öte taraftan Atatürk rolüne nasıl hazırlandığını “Belli bir süreci var. Bunları biraz daha zaman ilerledikten sonra açıklamayı tercih ediyorum” şeklinde açıklama yaptı.

1_1280x720-116

Aras Bulut İynemli’nin Partneri Belli Oldu!

Disney Plus’ın en çok merak edilen projeleri arasında yer alan Atatürk dizisi hem konusu bakımından hem de oyuncu kadrosu açısından oldukça merak ediliyor. Dizi severler Atatürk dizisini heyecanla bekliyor. Atatürk dizisinin başrolünde yer alacak olan yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli’nin performansı da oldukça merak ediliyor.

Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, Cumhuriyet’in 100.yılına özel hazırlanan, Disney Plus’ın merakla beklenen projesi Atatürk dizisinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını oynamaya hazırlanıyor. 14 Haziran tarihinde Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus, daha şimdiden Türkiye yapımı dizi ve filmler için anlaşmalar imzaladı. Ulu önder Atatürk’ün hayatının anlatıldığı dizide İynemli’nin partnerinin Türk oyuncu olması beklenirken Disney Plus’tab bomba bir transfer oldu.

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu Atatürk dizisinde ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli ile başrol paylaşacak dünyaca ünlü isim, Harry Potter ile yıldızı parlayan Emma Watson’ın olacağı iddia edildi. Geçtiğimiz hafta Dune film müziği ile Oscar alan Hans Zimmer, Atatürk dizisinin müziklerine de imza atacağı söylendi.