Ünlü oyuncu Naz Elmas ile eşi Erol Özmandıracı’dan kötü haber geldi. Elmas ve Özmandıracı çiftinin ayrılık kararı alıp evleri ayırdığı iddia edildi. Hatta Erol Özmandıracı’nın Naz Elmas ile boşanma kararı kesinleşince Miami’ye tatile gittiği söylendi. Özmandıracı ile Elmas çiftinin neden boşanma kararı aldığı merak konusu oldu.

38 yaşındaki ünlü oyuncu Naz Elmas ile eşi Erol Özmandıracı’ dan 28 ay sonra kötü haber geldi. Güzel oyuncu Naz Elmas kendisinden 16 yaş büyük iş insanı Erol Özmandıracı ile evliliğinde sorunlar yaşadığı iddia edilmişti. Hatta Elmas ve Özmandıracı çiftinin boşanma kararı aldığı söylendi. İkilinin neden boşanacağı da merak konusu oldu.

5_1280x720-85

Naz Elmas ile Erol Özmandıracı Boşanıyor!

Ünlü oyuncu Naz Elmas, 15 Aralık 2019 tarihinde Esma Sultan Yalısı’ nda görkemli bir düğün ile iş insanı Erol Özmandıracı ile dünya evine girmişti. İş insanı Erol Özmandıracı ile başarılı oyuncu Naz Elmas çiftinin ayrılık kararı aldığı iddia edildi. Elmas ve Özmandıracı çiftinin evleri de ayırdığı söylendi.

38 yaşındaki güzel oyuncu Naz Elmas’ tan kötü haber geldi. 2019’ da dünya evine giren güzel oyuncu Naz Elmas ile kendisinden 16 yaş büyük iş insanı Erol Özmandıracı’ nın evleri ayırıp boşanma kararı aldığı söylendi. Özmandıracı Elmas ile boşanma kararı kesinleşince Miami’ye tatile gittiği iddia edildi. Özmandıracı ve Elmas çiftinin aşkı kısa sürdü diyebiliriz.

7_1280x720-25

Naz Elmas ile Erol Özmandıracı Neden Boşanıyor?

15 Aralık 2019 tarihinde Esma Sultan Yalısı’ nda görkemli düğün töreni ile evlenen Naz Elmas ve Erol Özmandıracı çiftinin aşkı kısa sürdü. Güzel oyuncu Naz Elmas kendisinden 16 yaş büyük iş insanı Erol Özmandıracı ile boşanma kararı alıp evlerini ayırdı. Elmas ve Özmandıracı çifti Ekim 2020 ve Haziran 2021 tarihinde iki defa kavga edip ayrılığın eşiğine geldi ancak çift ilişkilerine bir şans verse de ayrılık kararı aldı.

Ünlü isim Naz Elmas geçtiğimiz günlerde son günlerin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Ünlü oyuncu hem performansı ile hem de güzelliği ile daima adından bahsettirmeyi başarıyor. Güzel oyuncunun Evlilik Hakkında Her Şey dizisindeki performansı ile de merak konusu oldu.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

İş insanı Erol Mandıracı ile ünlü oyuncu Naz Elmas 28 aydan sonra ayrılık kararı aldı. Elmas ve Özmandıracı çifti birbirlerini sosyal medya hesaplarında takipten çıkardı ve çiftten Naz Elmas eşi ile beraber çekilmiş ve sosyal medyada paylaştığı bütün fotoğrafları kaldırmıştı. Elmas ve Özmandıracı çiftinin evleri ayırdığı iddia edildi. İş insanı Erol Özmandıracı 38 yaşındaki ünlü oyuncu Naz Elmas ile boşanma kararı kesinleşince Miami’ ye tatile gitti. Özmandıracı, yakın arkadaşları Ulvi Engin ve Ali Birol ile Miami’ ye tatile gitmiş.