Fox tv'nin büyük düşüş sergileyen dizisi Aşk Mantık İntikam'ı finale taşıyan dizi Show Tv'nin yeni dizisi Aziz oldu! Aşk Mantık İntikam için final haberinin eli kulağında!

Fox Tv'de bu yaz başlayan ve oldukça beğenilen Güney Kore uyarlaması Aşk Mantık İntikam dizisi orjinal senaryodan tamamen sapıp büyük bir düşüş sergilemişti.

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Aşk Mantık İntikam dizisinde senaristlerin vasatlığı dizinin normal izleyicisi kitlesini kaçırmayı başarmış dizinin fandomları ise yarıya bölünmüştü. Oldukça kötü bir senaryo ile ilerleyen Aşk Mantık İntikam dizisi karşısında rakip olmadığında dahi reytinglerini kaybetmişti. Ancak şimdi diziye güçlü bir rakip geldi ve işler değişti.

Aşk Mantık İntikam dizisi vasatlaşan senaryosu ile reyting kaybını ilk olarak Yalancı karşısında yaşamıştı. Daha sonra Show Tv bu boşluğu görünce Yalancı dizisinin gününü değiştirdi ve Aşk Mantık İntikam karşısına daha güçlü bir şekilde gelen yeni dizisi Aziz'i koydu.

FİNAL KARARI ÇIKTI!

Aziz dizisi hem Total'e hem de AB'ye hitap ederek heyecanlı bölümleri ile sendeleyen Aşk Mantık İntikam dizisini hasta yatağına taşıdı. Aşk Mantık İntikam dizisinde yaşanan kriz haberleri de dizinin reytinglerini arttıramadı.

Dün akşam 26 Ekim 2021 Cuma günü reytinglerinde Aziz TOTAL'De 3. olurken Aşk Mantık İntikam dizisi 6. sıraya düştü. AB'de ise Aziz ikinci olurken, Aşk Mantık İntikam dizisi 8. sıraya kadar geriledi. 

Fox Tv'nin dizieri bitirmesi meşhur olduğundan Aşk Mantık İntikam dizisinin final bileti kesildi. Ancak kanal her sene bir romantik komedi dizisini sürdürmeyi planlıyordu Aşk Mantık İntikam dizisi bu seneyi tamamlar mı sorusu gündeme geldi. Fakat Aşk Mantık İntikam dizisi Sen Çal Kapımı gibi bir yurt dışı başarısı da sağlayamadığı için kanalın final konuştuğu öğrenildi.