Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in magazinde güzeller ile anılmasına ve aşkları ile gündeme gelmesine alışığız aslında. Ama son dönemlerde durulan Tatlıses, Simay Barlas’a olan övgüleri sonrası soru işaretleri ile araştırılan başlıca konulardan oldu. İbrahim Tatlıses’in Efnan hayranlığının arkasında ne var? Simay Barlas bunu pas olarak değerlendirir mi?

Show TV’nin yeni başlayan başarılı dizilerinden Aziz oyuncu ve oyunculukları ile hayran edinmeye devam ediyor. Bu defaki hayran çapkınlığı ile de en meşhurlardan olunca konu gündeme üst sıralardan girdi.

Urfa'da bir mağarada dünyaya geldiğini her fırsatta dile getiren İbrahim Tatlıses inşaat işçisiyken Adana'da keşfedilmiş ve sonrasında Ankara'ya giderek gazinolarda ve pavyonlarda sahne alıp ekranlara taşınan bir isim.

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

7 çocuğu olan Tatlıses’in ilk evliliği olan Adalet Durak sonrasında Perihan Savaş, Hülya Avşar, Derya Tuna, Asena, Işıl Çıtak, Oryantal Didem, Ayşegül Yıldız, Damla Çakıcı, Gülçin Karakaya gibi isimlerle yaşadığı birlikteliklerle hem aşk defteri oldukça kabarmış hem de ekranların en çapkını olarak tescillenmişti zira bu isimler sadece yakaladıklarımız.

AAAAA

Başrollerinde Murat Yıldırım, Simay Barlas ve Damla Sönmez'in olduğu diziye hayranlığını sosyal medyadan duyuran İbrahim Tatlıses, bu hayranlığı dizide Efnan karakterine can veren Simay Barlas'ın olduğu sahne ile yapıp “vay benim AZİZ kardeşim bitirdin beni be bitirdin arkadaş bütün diğer dizilerde oynayan kadın oyunculardan Ricamdır Aziz’de oynayan EFNAN kızımı örnek alsınlar oralarıyla buralarıyla oynamasınlar bakın yüzüne nerdeyse makyaj bile yok tertemiz duru bir yüze sahip inşALLAH efnan kızım başkalarının Lafına uymaz estetik yaptırmaz böyle sade ve temiz kalır bütün ekibi YÜREKTEN tebrik ediyor ve alkışlıyorum” demesi satır aralarını okuyanların gözünden kaçmadı.

SİMAY BARLAS AÇISINDAN DURUM NEDİR?

AA

İbrahim Tatlıses’in Simay Barlas’a olan övgüleri her ne kadar “Efnan kızım” hitabı ile yapılmış olsa da “Efnan”ın sadece bir karakter olduğunu, dolayısı ile bu notla övgülerin muhatabı Simay Barlas’a aslında kızı olarak seslenmediği belli zira bizler İbrahim Tatlıses’in dünya üzerinde hiçbir kadını kolay kolay kardeş yerine koyamayacak kadar çapkın olduğunu biliyoruz artık.

Şimdi gözler Simay Barlas’a çevrilmiş durumda. 1998 doğumlu  İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunu olup, ekranlara yeni yeni ısınan bir isim olan güzel bunu televizyon dünyasında sıçrama yapacak bir pas olarak görüp değerlendirir mi? Yoksa uzak durmayı mı seçer? Bu konunun merak edilen kısmı aslında bu şu anda.