Asap Rocky’ın Rihanna’yı aldattığı yönünde çıkan haberler gündeme bomba gibi düştü. Konu ile alakalı olarak ünlü çiftten herhangi bir açıkla gelmedi. Ancak iddialara göre hamilelik sürecini sık sık magazin dünyası ile paylaşan ünlü şarkıcı Rihanna’nın sevgilisi Asap Rocky’nin başka bir kadınla yakalandığı söylendi. Detaylar haberimizde…

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna anne olmaya günler kala aldatma iddiaları ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Rihanna’nın sevgilisi Asap Rocy’nin başka bir kadınla yakalandığı iddia edildi. İddiaların ardından ünlü çiftin ayrılıp ayrılmadığı ve kadının kim olduğu merak konusu oldu. Sosyal medyada gündem olan ünlü şarkıcıdan konu ile alakalı olarak da herhangi bir açıklama yapılmadı.

7_1280x720-28

Asap Rocky Rihanna’yı Aldattı Mı?

Ünlü rapçi Asap Rocky ile birlikteliğinden kızını dünyaya getirmeye hazırlanan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın ihanete uğradığı sosyal medyada gündem oldu. İddiaların ardından ünlü çiftten herhangi bir açıklama yapılmazken. Rapçi’nin Rihanna’yı hangi kadın ile aldattığı ve çiftin ayrılıp ayrılmadığı da merak konusu oldu.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Hamilelik stili ile sık sık magazin gündemine gelen ünlü şarkıcı Rihanna, aldatılma haberi ile magazin gündeminde deprem etkisi yarattı. Bu iddia ile ünlü şarkıcı Rihanna sosyal medyada gündem oldu. Rihanna’nın hamilelik sürecinde sevgilisini bir başka kadın ile yakalandığı iddia edildi. İddiaların ardından Ünlü rapçi Asap Rocky ile Rihanna’nın ayrılıp ayrılmadı merak konusu oldu. Magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü çiftten konu ile alakalı herhangi bir açıklama gelmedi.

1_1280x720-119

Rihanna’ya Aldatma Şoku!

33 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, bir süredir Amerikalı rapçi Asap Rocky ile aşk yaşıyor. Aynı zamanda ünlü çift yeni bir albüm hazırlığında. Ancak kısa bir süre sonra anne olmaya hazırlanan Rihanna, aldatma iddiası ile sosyal medyada ilk sırada yer aldı. Hamile tarzı ile sık sık gündeme gelen dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, bebeğinin babası Amerikalı rapçi Asap Rocky ile sorunlar yaşadığı iddia edildi.

Sosyal medya gündeminde aldatma haberi ile ilk sırada yer alan Rihanna ile sevgilisi Asap Rocky’den konu ile alakalı herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak bir moda blogger’ının sosyal medyada paylaştığı mesaja göre bebeğinin babası, sevgilisi ünlü rapçi Asap Rocky, Rihanna’yı ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattığı söylendi. Ünlü şarkıcı Rihanna Amina Muaddi’yi sosyal medya hesabından takipten çıktı. Ünlü rapçi Asap geçtiğimiz yıllarda Amina Muaddi ile bir iş birliği yaptığı da söylendi. Bu iddialara henüz taraflar tarafından herhangi bir açıklama gelmedi.