Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı eşi Başak Dizer’den müjdeli haber geldi. 6 yıl önce birlikteliklerini nikah masasına taşıyan Tatlıtuğ ile Dizer çiftinin bebekleri Kurt Efe dünyaya geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kıvanç Tatlıtuğ’un sevenleri ile mululuğunu paylaştı. İşte detaylar…

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer birlikteliklerini 6 yıl önce nikah masasına taşımıştı. Ünlü çiftten geçtiğimiz aylarda bebek haberi gelmişti. Ayrıca Tatlıtuğ ile Dizer çiftinin bir erkek bebek beklediği söylenmişti. Magazin dünyasının en çok sevilen ve beğenilen çiftleri arasında yer alan Dizer ve Tatlıtuğ çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Tatlıtuğ mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile paylaştı.

7_1280x720-27

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftinin oğlu Kurt Efe Dünyaya Geldi!

44 yaşındaki ünlü stil danışmanı Başak Dizer ile 38 yaşındaki başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ altı yıl önce birlikteliklerini nikah masasına taşımıştı. Geçtiğimiz aylarda ünlü çiftten bebek haberi gelmişti. Kısa bir süre sonra da Tatlıtuğ ile Dizer çiftinin bir erkek bebeği olacağı haberi gelmişti. Güzel çiftin heyecanla beklediği bebekleri sürpriz yaparak erkenden dünyaya gözlerini açtı.

Heyecanı gün geçtikçe artan ünlü modacı Başak Dizer, geçtiğimiz günlerde doğumdan önce dostları Damla Yılmaz ve Zeynep Ünver’in karnını tuttuğu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Dizer arkadaşlarının kendisine hep destek olduğunu ifade ederek “Bebeğim” yazıp kalp emojisi koyduğu gönderisine “Elleri hep üstümde sekiz yıldır. Bizim kızlar” notunu yazmıştı. Ünlü modacı Başak Dizer bu paylaşımı ile takipçilerinden büyük ilgi toplamıştı.

8_1280x720-16

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Kıvanç Babadan ilk Paylaşım!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı eşi Başak Dizer geçtiğimiz günlerde bebeklerine Kurt Efe ismini koyacakları söylenmişti. 44 yaşındaki ünlü stil danışmanı Başak Dizer geçtiğimiz gün ayaküstü bazı açıklamalarda bulunmuştu. Dizer, doğacak çocuklarına neden iki isim bıraktıkları ile ilgili olarak “bu konuda Kıvanç’la ortak karar verdik” ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca Dizer doğuma sayılı günler kala sağlığı ile ilgili de “bir şey söylemeyeyim. Daha önce açıklama yaptım, ne söyleyeyim şimdi? İyiyim ve heyecanlıyız” açıklamasında bulunmuştu.

Ünlü stil danışmanı Dizer, eşinin göbeğini öptüğü fotoğrafı 3.8 milyon takipçisi olduğu ınstagram hesabından yaptığı paylaşım ile ilgili olarak da “evet, çok tatlı” ifadelerini kullandı. Öte taraftan Dizer doğumuna sayılı günler kala kameralar karşısına geçip büyüyen karnı ile farklı kıyafet ve manzaralar ile pozlar verdi. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafların altına “seni beklerken” notunu düştü. Ünlü tasarımcının fotoğraflarına saniyeler içince binlerce yorum ve beğeni geldi.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı eşi Başak Dizer’in oğulları dünyaya geldi. Tatlıtuğ ile Dizer çifti oğulları Kurt Efe’yi kucaklarına aldı. Heyecanla beklenen bebeğin kime benzediği ise merak konusu oldu. Erken gelen Kurt Efe’nin babası Kıvanç Tatlıtuğ’a benzediği ve altın sarısı saçları olduğu söylendi. Oğlu Kurt Efe’nin doğumuna giren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un mutluluktan gözyaşlarını tutamadığı iddia edildi.

Sosyal medyada hamilelik pozları veren Başak Dizer ile başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un bebekleri Kurt Efe dünyaya gözlerini açtı. Müjdeli haberi sosyal medyadan duyuran Kıvanç Tatlıtuğ, “Kurt Efe'mizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. Mutluluğumuz tarifsiz. İsteyen herkese nasip olsun. Başak ve ben tüm güzel dileklerinize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız…" açıklamalarında bulundu.