Doktorlar dizisinin Levent'i Kutsi ve güzel oyuncu Hande Doğandemir yeni diziye başladıklarını duyurdu. Hande Doğandemir ve Kutsi'nin yeni dizisi belli oldu. Kutsi ve Hande Doğandemir'in yeni dizisi Annemizi Saklarken dizisinin oyuncuları kim? Annemizi Saklarken dizisi konusu ne, ne anlatıyor? Annemizi Saklarken dizisi hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacak?

Birbirinden başarılı oyuncuların oyuncu kadrosunda yer aldığı Annemi Saklarken dizisi daha başlamadan izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Gerek dizinin adı olsun gerek oyuncuları ve gerek konusuyla Annemi Beklerken dizisi şimdiden popüler hale geldi. Sırma Yanık'ın senaryosunu yazdığı ve başarılı yönetmen Barış Yöş'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Annemi Saklarken dizisi yakında televizyon ekranlarına geliyor. Annemi Saklarken dizisi ne zaman başlayacak, oyuncu kadrosu, karakterleri kim merak edildi. Peki, Annemi Saklarken dizisinde ne anlatılıyor, konusu ne?

kako-GL2EDg1Hp7ls5Ysl

Annemizi Saklarken Dizisi Hangi Kanalda ve Ne Zaman Başlıyor?

Başrollerinde başarılı şarkıcı ve oyuncu Kutsi ile güzelliği ve usta oyunculuk performansı ile etkileyen Hande Doğandemir'in yer aldığı Annemi Saklarken dizisi, yakında başlayacağını duyurdu. Çok sayıda genç, başarılı ve sevilen oyuncuların oynayacağı Annemi Saklarken dizisinin hangi kanalda ve ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Konusu, senaryosu ve oyuncuları ile dikkat çeken Annemi Saklarken dizisinin karakterleri de merak ediliyor.

Annemi Saklarken dizisinin çekimlerine başlandı. Sete çıkan Annemi Beklerken dizisi, yayın tarihi ile ilgili açıklama yaptı. Annemi Saklarken dizisi hangi kanalda yayınlanacağını henüz seçmedi. Dizinin kanalı, yayın tarihi ve günü belli olduğunda sitemizde bilgi vereceğiz.

kako-MIcZ2BAfwmY80z28

Annemizi Saklarken Dizisi Konusu Ne, Ne Anlatıyor?

Annemizi Saklarken dizisinin ana karakterleri Handan ve Dündar'dır. Handan ve Dündar'ın arasında başlamaması gereken bir aşkın başlamasıyla herkesin hayatının nasıl değiştiği ve tepetaklak olan hayatlarını anlatmaktadır. Daha çocuk yaştayken hamile kalan ve anne olan Handan yani Hande Doğandemir'in sonrasında 2 çocuğunun daha olmasıyla hayatının nasıl evrildiğini göreceğiz. Üç çocuk annesi Handan, Nişantaşı'nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışmaktadır.

Çalıştığı moda atölyesine müşteri olarak Dündar yani Kutsi ve Dündar'ın karısı Zerrin'in gelmesiyle her şey başlayacaktır. Zerrin ve Dündar Demir'in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provası için Handan'ın çalıştığı moda atölyesine gelip gitmeye başlarlar. Bu gelip gitmeler sırasında Handan ve Dündar arasında bir çekim başlar. Dündar'ın dikkatini çekmeyi başaran Handan ile Dündar arasındaki etkileşim yavaş yavaş artmaya başlayacaktır. Zerrin ve Dündar'ın evlilik yıldönümü partisinden sonra ise her şey değişecektir.

GAİN'in yeni dizisi Arjen çekimlerine başladı GAİN'in yeni dizisi Arjen çekimlerine başladı

kako-om0YXQxrcCKrc6ab

Annemizi Saklarken Dizisi Oyuncuları, Oyuncu Kadrosu

Kutsi ve Hande Doğandemir’in başrolü paylaştığı Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosunda pek çok başarılı isim yer alıyor. Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosunda Kutsi ve Hande Doğandemir dışında yer alan oyuncular; Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür Daniel Foster ve Güngör Bayrak gibi çok sayıda başarılı ve sevilen isim yer alıyor.

Annemizi Saklarken Dizisi Karakterleri, Rolleri

Annemizi Saklarken dizisinin kadın başrol oyuncusu Hande Doğandemir Handan rolünü oynuyor olacak. Öte yandan Annemizi Saklarken dizisinin erkek başrol oyuncusu olan Kutsi ise dizide Dündar karakterine hayat verecektir. Dizide Erdem Kaynarca, Bora rolüne hayat verirken, Derya Pınar Ak ise Ela rolünü oynayacaktır. Kağıttan Hayatlar filminde Ali karakterine hayat veren Ali Emir Doğrul Annemizi Saklarken dizisinde Can rolünü oynayacak.

Diğer bir çocuk oyuncu ise Elif Kurtara oldu. Elif Kurtara, Annemizi Saklarken dizisinde Pelin rolünü oynayacak. İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan Merve Sevin, Annemizi Saklarken dizisinde Burcu rolüne hayat verecek. Masumlar Aparmanı dizisinde Naci’nin Eşi Gülru karakterini oynayarak ün kazanan ve ekranların aranan oyuncularından olmayı başaran Pervin Bağdat, Annemizi Saklarken dizisinde Sevil karakterinde olacak. Dizide daha pek çok başarılı isim yer alacak. İncinur Sevimli, Zümre Ertürk, Özgür Daniel Foster ve Güngör Bayrak gibi oyuncular da dizide yardımcı oyuncu olarak yer alacak.