Dünyayı sarsan Squid Game çılgınlığında okullardaki Cadılar Bayramı partilerinde Squid Game kıyafetleri yasaklandı! Squid Game kostümlerine yasak geldi!

Netflix'in dünyayı kasıp kavuran yeni dizisi Squid Game çılgınlığına önlemler devam ediyor!

Tüm dünyada eğlence amaçlı kutlanna Cadılar Bayramı partilerinde Squid Game yasağı getirildi! Daha önce de çocukların izlemesinin yasaklatıldığı Squid Game dizisine dair bir yeni yasak daha geldi.

Okullarda çocukların Squid Game dizisine özenerek oyunlar oynadığı görülmesi üzerine bazı ülkelerde okul yönetimi velilere çocuklara Squid Game dizisine dair uyarılarda bulun yazısı göndermişti. Yeni bir yasak daha geldi.

Yurt dışında kutlanan Cadılar Bayramı için Squid Game yasağı geldi!

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Yabancı ülkelerde okullardaki Cadılar Bayramı eğlencelerine Squid Game uyarısı getirildi. Bazı okullar okuldaki Cadılar Bayramı eğlencelerinden Squid Game kostümü giyilmesini yasakladı!

ABD'nin New York eyaletinde üç ilkokulda Cadılar Bayramı kostümlerinde şiddeti özendirme endişeleri Netflix'in popüler dizisi Squid Game'in kostümlerini yasakladığını duyurdu. Ancak bazı veliler bu yasağa tepki gösterdi. Bazı veliler "Bu sadece bir kostüm. Siz çocukların şovu izlemesine izin vermeyin yeter" diyerek yasağı baskıcı bulduklarını söyledi..