İlk fragmanı youtube üzerinden yayınlanan Star TV ekranlarında merakla beklenen yeni dizi “Annemizi Saklarken” yayın tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Oyuncu kadrosu ve konusu ile merak edilen dizinin bir diğer merak edilen tarafı ise uyarlama olup olmadığı. İşte biz de şimdi tüm merak edilen konuların cevaplarını yazıyoruz.

Barış Yöş’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Star TV’nin yeni dizisi “Annemizi Saklarken” bir uyarlama değil. Dizinin senaryosunu daha önce Güllerin Savaşı,  Masumiyet, Zalim İstanbul, Adını Feriha Koydum, Fazilet Hanım ve Kızları gibi birçok başarılı proje ile yeteneğini kanıtlayan usta isim Sırma Yanık kaleme alıyor.

Annemizi Saklarken 3

Fazlası ile aşina olduğumuz sempatik isim Kutsi’nin de oyuncu kadrosunda olması ile merakları iyice üzerine toplayan dizinin oyuncu kadrosunda başrolü paylaşacağı Hande Doğandemir’in yanı sıra yer alan diğer isimler ise şöyle; Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D.Foster ve Güngör Bayrak.

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Annemizi Saklarken 5

Star TV ekranlarında yakında başlayacak olan “Annemizi Saklarken” dizisinin konusu ise henüz çocuk yaşta ilk annelik deneyimini yaşayan ve ardından iki çocuk daha dünyaya getiremiş, ünlü bir moda evinde asistan olarak çalışan Handan’ın, Zerrin ve Dündar Demir’in evine elbise provası için gidip burada Dündar Demir’in ilgisini çekmesi ile değişecek hayatı.

Ojo Pictures’in yapımcılığını üstlendiği yeni dizinin ekranlara gelmesi merakla bekleniyor.

Annemizi Saklarken 2