Bir zamanların eğlenceli klipleri kaliteli şarkıları ile adından söz ettiren popçusu Mirkelam kameralara takıldı. Mirkelam'ın son hali yaşlandık dedirtirken açıklamaları ile gündem olacağa benziyor.

Müziğin, dizilerin, çizgi filmlerin, gazetelerin her şeyin kalitelisinin ön planda olduğu 90 yılların başarılı müzisyenlerinden Mirkelam Nişantaşı'nda bir hastane çıkışında görüntülendi.

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

Kokoreç, Hatıralar, Unutlmaz, Her Gece, Vay Anasını Sayın Seyirciler, Tavla gibi şarkıları ve eğlenceli klipleri ile akıllarda kalan Mirkelam Nişantaşı'nda görüntülendi.

618cf0d786b245195cd7f433

Mirkelam, 10 yıldır birlikte olduğu Aysen Sabancı ile Nişantaşı'nda bir hastanenin çıkışında görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Mirkelam gazetecilerin evlilik sorusunda ilginç bir yanıt verdi.

Aysen Sabancı görüntülendiklerini fark edince, ünlü şarkıcının yanından ayrıldı ve başka bir köşede arabalarını beklemeyi tercih etti.

"MÜZİK YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

618ceee786b245195cd7f412

Mirkelam müzik yapmama nedeni için "Arkadaşlar uzun zamandır müzik yapmıyorum, yapmayı da düşünmüyorum. Özel bir nedeni yok ama müziği de bırakmadım." dedi.

Mirkelam gazetecilerin "Ufukta evlilik var mı?" sorusuna ise "10 yıldır bir aradayız, şimdilik öyle bir şey yok. Bu şekilde gidiyoruz" diye yanıt verdi.