Sevilen oyuncu Alperen Duymaz yeni dizi projesi ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Pastel Film ile anlaşma yaptığını açıklayan Alperen Duymaz’ın yeni dizisinin adı Erkeğe Güven Olmaz oldu. Peki, Alperen Duymaz’ın yeni partneri kim? İşte detaylar…

Yeni sezonun başlaması ile birlikte birbirinden iddialı diziler ekrana gelmeye devam ediyor. Pastel Film tarafından yapımcılığı üstlenilecek olan Erkeğe Güven Olmaz dizisi için harekete geçildi. Pastel Film ve Alperen Duymaz tarafından anlaşma yapıldığı açıklanmıştı. Star TV ekranında yayınlanacak olan dizi projesinin ilk adı Dilek Taşı olarak belirlenmişti. Lakin, kanal yönetiminin talebi ile dizinin adı değiştirildi. Alperen Duymaz’ın yeni dizisi Erkeğe Güven Olmaz için cast çalışmalarında sona gelindiği açıklandı. Yakışıklı oyuncunun partnerinin kim olacağı sorusu ile merak konusu haline gelmişti. Melisa Şenolsun isminin güçlü bir şekilde kulislerde konuşulmasına rağmen; yapım şirketi seyircileri ters köşe yaptı. Alperen Duymaz’ın yeni partneri Melisa Aslı Pamuk olacak. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk geçmişte de partner olmuştu. Uyumlu bir ikili olarak gösterildikleri Çarpışma dizisi halen seyircinin hafızasındaki yerini koruyor. Melisa Aslı Pamuk’un Pastel Film’in teklifini kabul ettiği ve yeni karakterine hazırlandığı öğrenildi. Snop bir görüntüsü olan oyuncu en son Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. 

3449312_810x458

Erkeğe Güven Olmaz dizisi ne zaman yayınlanacak?

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Star TV’nin yeni dizisi Erkeğe Güven Olmaz yakın zamanda sete çıkacak. 1980’li yılların işleneceği dizi de Alperen Duymaz’ı farklı bir karakterde izleme imkanı yakalayacağız. İmkansız bir aşk hikayesinin anlatılacağı Erkeğe Güven Olmaz dizisinde aynı zamanda dönemin siyasi olayları da işlenecek. Yayın gününün ise Perşembe akşamı olması bekleniyor. Toygar Işıklı’nın dizinin müziklerini hazırlamaya başladığı öğrenildi. Yönetmen koltuğunda ise Doğa Can Anafarta yer alacak.