Ekranların yakışıklı oyuncusu Alperen Duymaz, sona eren FOX'un Son Yaz dizisinden yeni dizisi ve rolüyle dönmeye hazırlanıyor. Alperen Duymaz hayranları yakışıklı oyuncunun yeni dizisini merak ediyor.

Geçen sezon FOX ekranlarının sevilen dizisi Son Yaz ile adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz, Son Yaz dizisinin final yapıp sona ermesiyle birlikte yeni dizisini buldu! Kısa sürede yeni dizi projesiyle anlaşma sağlayan Alperen Duymaz, bu kez bambaşka bir rolle hayranlarının karşısına çıkacak! Peki Alperen Duymaz'ın yeni dizisi ne? Hangi rolde oynayacak? Alperen Duymaz'ın yeni dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Tüm bu soruların yanıtları sıklıkla merak ediliyor. 

Alperen Duymaz'ın Yeni Dizisi 

FOX'un başarılı dizisi Son Yaz'da Akgün karakteriyle beğenilen yakışıklı oyuncu, reytinglerde yaşadığı düşüş sonrası final kararı alan ve sona eren Son Yaz'ın ardından bu kez Erkek Severse isimli dizide rol alacak. Erkek Severse dizisinin erkek başrolünü canlandıracak Alperen Duymaz'ın yeni dizisi, Bein Connect platformunda yayınlanacak.

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Gold Film imzası taşıyan Erkek Severse dizisinde Alperen Duymaz'ın partneri olacak kadın oyuncu için henüz anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. İddialara göre Alperen Duymaz'ın partneri olarak düşünülen isim, Son Yaz dizisinden de partneri olan Hafsanur Sancatutan. Ancak şuan için anlaşma yapılmış değil.

Şirket Sahibini Canlandıracak

Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre Alperen Duymaz'ın Erkek Severse dizisindeki rolü de netleşti! Buna göre yakışıklı oyuncu dizide dijital pazarlama üzerine çalışan bir şirketin sahibi ve CEO'su olacak. İlk etapta 13 bölüm çekilmesi beklenen Erkek Severse dizisinde, Zeynep işsiz ve sorumsuz eski eşinden ayrıldıktan sonra bir başına kalacaktır. Zeynep kanatları altında çalıştığı Yelda'nın iş yerinde hayatına yeni bir sayfa açacak.