Son zamanlar yaptığı tartışmalı yorumlarla tepki gören Nihat Doğan ekranlara dönüyor. İlk işi Hakan Ural'a laf atmak oldu! Flash Tv'ye bomba transfer!

Ünlü türkücü Nihat Doğan ekranlara dönüyor! Tartışmalı yorumlar yapan Nihat Doğan ekranlara hangi programla geliyor?

En İyi 15 Disney Plus Filmleri En İyi 15 Disney Plus Filmleri

Seyircisi ile yeniden buluşmaya hazırlanan Flaş TV'ye bomba bir isim daha geldi! Flash Tv'nin yeni Genle Yayın Yönetmeni Hakan Aygün olurken Aygün'ün yardımcılığına Savaş Kalafat getirilmişti.

Kanalın haberci kadrosuna Can Ataklı, Akif Beki, Atilla Taş, Orhan Uğuroğlu, Nazif Okumuş, Serhat Ulueren, Seda Akgül, Fehmi Koru, Çağlar Cilara gibi isimler getirilirlen magazin için sürpriz bir isim kanal getirildi.

Kanalda yayınlanacan olan Al Sana Haber isimli program için Seyhan Soylu ile el sıkışıldı. Hafta içi her gün canlı olarak yayınlanacak olan program için sürpriz bir isim arayışına girilmişti. Programın ilk kadın sunucusu Tuğba Ekinci olurken programın ilk erkek sunucusu da Nihat Doğan oldu.

Nihat Doğan ekranlara dönmesi ile ilgili olarak yine tartışmalı bir çıkış yaptı. Doğan "Kendimi tekrar etmek istemediğim için uzun süredir gelen teklifleri kabul etmedim. Gündüz kuşağında alışa gelmemiş bir program ile izleyici ile buluşuyoruz. Kadrodaki diğer kişiler henüz belli değil. Birkaç güne kamuoyunla paylaşılacak.

HAKAN URAL'A ASKER KAÇAĞI GÖNDERMESİ

"Biz ekranlarda doğru neyse onu konuşacağız. Bazıları gibi asker kaçağı olup ekrandan milliyetçilik naraları atanlar artık susacak. Kendi geçmişine bakmadan ahkam kesenler artık lafını bilecek. Bu lafımın kimlere olduğunu herkes çok iyi anladı.

Şimdiden bazıları korkudan titremeye başladı. Merak etmesinler hesaplaşmaya değil, utandırmaya geliyorum. Bu programla beraber herkes eteğindeki taşı dökecek. Namusu maaşı kadar olanlarda artık susacak" dedi.