Bein Connect için çekilecek olan ve gündemde geniş yer bulan “Erkek Severse” isimli yeni dizinin başrol oyuncusu Alperen Duymaz’ın adı son günlerde iki güzel ile anılmaya başlandı. Alperen Duymaz hakkında gelişmeler ne? Alperen Duymaz hangi güzellerin arasında kaldı?

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Geçtiğimiz sezonun dizisi “Son Yaz” da Akgün karakteri ile büyük beğeni toplayan ve yakışıklılığı ile de genç kızların gözdesi haline gelen Alperen Duymaz bilindiği üzere yeni bir dizi olarak, son günlerde de çok konuşulan bir proje olan “Erkek Severse” başrol oyunculuğu için hazırlanmaya başladı.

alperen 2

Daha önceleri de Bodrum Masalı, Çukur, Çarpışma gibi dizilerde de rol alan başarılı oyuncu son dönemlerde birçok konuda da sosyal medyanın odağı olmuş ve özellikle geçtiğimiz yazın felaketi Akdeniz yangınlarındaki söndürme çalışmalarına gönüllü olarak katılması ile de gönüllerde ayrı bir yer edinen Alperen Duymaz hassas kişiliği ve sosyal olaylara yaklaşımı ile takdir edilen ve halk tarafından benimsenen bir oyuncu olarak biliniyor.

alperen 5

Alperen Duymaz’ın yakışıklılığı ve yeteneği haricinde seyirci tarafında özel bir isim olması ile de yeni bir proje için doğru ve isabetli bir seçim olduğunu biliyoruz. Peki hakkında son çıkan iki güzel haberi nedir ona bakalım.

Senaristliğini usta isim Aslı Zengin’in yaptığı dizide bilindiği üzere başarılı oyuncunun rol arkadaşları henüz kesinlik kazanmamıştı. Alınan son bilgiye göre ekranların yeni romantik komedi dizisinde Büşra Develi ve Yasemin Allen ile yapılan anlaşma kesinlik kazandı. Yani sevgili Alperen Duymaz’ımız dizide iki güzel ile birlikte yer alacak.

alperen 6