TRT 1’in büyük bir beğeni ile ilk bölümü yayınlanan yeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde neler oluyor? Setten savaş haberleri geldi. 2. Bölüme dikkat çekildi. Büyük Selçuklu dizisindeki savaş ne?

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

TRT 1 ekranlarında bu akşam ikinci bölümü verilecek olan tarihi dizi Alparslan Büyük Selçuklu bilindiği üzere ilk bölümü ile hedeflerini başararak büyük bir beğeni toplamıştı. İkinci bölüm merak ile beklenirken savaş haberleri ile gündem oldu.

a1-2

Yönetmenliğini Sedat İnci’nin yaptığı ve senaristliğini Emre Konuk’un üstlendiği dizi Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncu kadrosunda bilindiği üzere Barış Arduç, Fahriye Evcen, Barış Bağcı, Mehmet Özgür, Yurdaer Okur, Erdinç Gülener, Gizem Karaca ve Sarp Levendoğlu gibi başarılı isimler yer alıyor.

Alparslan’ın 1048-1071 yılları arasında geçen Anadolu fetih sürecinin anlatıldığı dizide dikkatler bu akşam verilecek ikinci bölüme çekildi.

a3-2

Büyük bir savaşın sergileneceği ikinci bölümün setinden savaş naraları yükseldi. Büyük bir savaş sahnesi için toplam 13 günde, yaklaşık 1500 yardımcı oyuncu ve 100 at ile büyük bir emek harcandı. 1000 adet kılıç, 250 adet mızrak ve 300 adet kalkanında kullanıldığı haberi ile gündeme gelen ikinci bölüm merakla bekleniyor. Diziden verilen emeğe ve gösterilen iddiaya yakışır bir savaş sahnesi bekleniyor.

a7