Başrollerini Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in paylaştığı Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi 18 Ekim Pazartesi akşamı var mı yok mu? Alparslan dizisi 18 Ekim yeni bölüm var mı yok mu? Tarih belli oldu!

Uyanış Büyük Selçuklu yeni sezonda Alparslan: Büyük Selçuklu adıyla ve yepyeni oyuncu kadrosuyla geliyor! TRT ekranlarının sevilen dizisi Alparslan için geri sayım başladı! Diziseverler şimdi büyük bir merakla Alparslan Büyük Selçuklu 18 Ekim Pazartesi var mı yok mu? Sorusunun yanıtını araştırıyorlar. Alparslan Büyük Selçuklu 18 Ekim yeni bölüm var mı yok mu? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU DİZİSİ OYUNCULARI

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin fragmanı yayınlandı! Yayınlanan fragmanlarda Nizamülmülk karakterini ünlü oyuncu Mehmet Özgür'ün oynayacağı belli oldu. Alparslan rolünde ise yakışıklı oyuncu Barış Arduç yer alacak. Barış Arduç'un partneri olarak kadın başrol ise Fahriye Evcen oldu. Dizide birçok ünlü oyuncu da yer alıyor.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 18 EKİM PAZARTESİ VAR MI YOK MU?

alparslan

TRT 1'in yeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu, Uyanış Büyük Selçuklu'nun devamı olarak çekilecek. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 18 Ekim Pazartesi günü yayınlanmayacak. Uyanış Büyük Selçuklu yayın tarihi 5 Aralık 2021 Cuma günü olarak açıklandı!