ATV'nin sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon yeni bölümü ne zaman? 19 Ekim Salı Edho yeni bölüm var mı yok mu? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm tarihi haberimizde sizlerle..

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Uzunca bir süredir ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı. Diziseverler şimdi büyük bir merakla EDHO 200. bölümü bekliyor. Yeni sezona geride bıraktığı 199 bölümün ardından 200. bölümü ile giriş yapacak olan EDHO, yenilenen oyuncu kadrosuyla göz dolduracak. Diziseverler, EDHO yeni sezon ne zaman başlayacak? EDHO 19 Ekim Salı var mı yok mu? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm 19 Ekim Salı günü yayınlanacak mı? Sorularının yanıtını araştırmaya başladılar. Atv ekranlarının fenomen dizisi, geçtiğimiz sezon 199. bölümle sezon finali yapmıştı. Peki şimdi EDHO 200. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 19 Ekim Salı günü yeni bölüm var mı yok mu? Bu soruların yanıtı haberimizin devamında sizlerle...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonu için geri sayım başladı. Çakırbeyliler'in masayı dağıttı EDHO'da 200. bölüm büyük bir heyecanla bekleniyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199. bölümün ardından yeni sezonu 200. bölümle başlayacak. Yine heyecan, aksiyon, aşk ve maceranın hiç eksik olmayacağı EDHO'da 200. bölüm detayları araştırılıyor. 

edho-2

EDHO 19 EKİM SALI VAR MI YOK MU?

ATV'nin fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 200. yeni bölümü 19 Ekim Salı günü yayınlanmayacak. ATV yayın akışında EDHO yeni bölüme yer verilmedi. Ancak EDHO izleyicilerini sevindiren haber geldi! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonunun başlayacağı ve EDHO 200. bölümün yayınlanacağı tarih belli oldu!

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 200. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 200. bölüm tarihi sonunda belli oldu! Dizide "Hızır Çakırbeyli" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da Instagram hesabından yaptığı "kanatlı" paylaşıma "Nihayet" notunu düşmüştü. Bu paylaşımın EDHO izleyicilerine mesaj olduğu düşünülürken, EDHO 200. yeni sezon ilk bölüm tarihi de netleşti. Diziseverler, EDHO'nun yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ile ilgili dizinin yapım şirketini sosyal medyadan soru yağmuruna tutmuştu.

199. bölümüyle 15 Haziran 2021'de ara veren Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 7. sezonu, 200. bölüm ile başlayacak. EDHO 7. Sezon 200. bölümü 19 Ekim Salı yerine, bir hafta sonra yani 26 Ekim Salı akşamı izleyicisiyle buluşacak. Edho izleyicileri, 26 Ekim Salı akşam saat 20:00'da ATV ekranlarında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk bölümünü izleyebilecek.

EDHO 200. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 200. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Diziseverlerin merakla beklediği EDHO 200. bölüm fragmanıınn bir kaç gün içerisinde yayınlanması bekleniyor. EDHO 200. bölüm fragmanını sinehaber.com farkıyla ilk biz, sizlerle paylaşacağız. Lütfen takipte kalınız.