Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisinde bir araya gelen ve performansları ile izleyiciden tam not alan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ile alakalı aşk iddiaları hala devam ediyor. Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan'la aşk yaşadığı iddialarına olay yanıt geldi.

Ay yapım imzalı, birinci ve ikinci bölümüde Ali Bilgin’ in üçüncü bölümden sonra ise Özgür Sevimli’ nin yönetmenliğini yaptığı Ada Masalı başrollerinde yer alan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan' ın daha önce de bir çok kez aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ancak bu sefer Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan ile aşk yaşadıklarına dair iddialara olay bir yanıt verdi.

1_1280x720-20

Alp Navruz’dan Ayça Ayşin Turan ile Aşk Yaşadığı İtirafı Geldi

Senaryosunu Yelda Eroğlu, Yeşim Çıtak, Emine Yıldırım, Dilek İyigün ve Aksel Bonfil’ in kaleme aldığı Ada Masalı dizisin başrollerinde yer alan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ ın bir süredir aşk yaşadığı konuşuluyordu. Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisinin izleyicileri de ikiliyi birbirine çok yakıştırıyordu.

Yakışıklı oyuncu Alp Navruz daha önce bir kozmetik markasının tanıtımına katıldığı gecede Ayça Ayşin Turan ile ilgili “iyi bir arkadaşlığımız var. Çok iyi anlaşıyoruz” şeklinde açıklama yaparak iddiaları yalanlamıştı. Ancak yakışıklı oyuncu Alp Navruz aşk iddiaları ile ilgili yaptığı yeni açıklama magazin gündemine bomba gibi düştü.

4_1280x720-14

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Aşk Yaşıyor

Aynı dizide rol alan Alp Navruz ve Ayça Ayşin daha önce hayranları tarafından birçok kez yakıştırılmıştı. Alp Navruz aşk iddialarına karşı olay yanıt verdi. Bir set aşkı daha mı gerçek oldu acaba? İkilinin hayranlarını heyecanlandıran açıklamada neler var.

Alp Navruz’ un yapığı açıklamaya baktığımız zaman: Alp Navruz ve Ayça Ayşin’ in aşk yaşadığı ve bununla ilgili birçok şeyin yazılıp söylendiği söylemlerine karşılık olarak “O kadar çok şey yazılıyor ki hani yazdan beridir yazılıyor. Biz de şaşırarak okuyorduk Ayça ile beraber yani şu an şöyle söyleyeyim güzel bir arkadaşlık kurduk güzel bir partnerlik yaptık iş olarak da arkadaşlık olarak da onun dışında farklı boyutta denemeye başladık yani devam ediyoruz. Şu an gayet güzel gidiyor. Mutluyuz bu kadar.” Şeklinde açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Alp Navruz ile güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan’ ın aşk yaşadığı itirafı hem hayranlarını hem de Ada Masalı dizisi izleyicilerini mutlu etti. İkilinin Ada Masalı dizisindeki performansları da çok beğeniliyordu. Ada Masalı dizisinde yakışıklı oyuncu Alp Navruz ile yetenekli oyuncu Ayça Ayşin Turan başrolleri paylaşıyordu.