Show TV’nin sevilen dizilerinden olan Üç Kuruş dizisinde beklenmeyen olaylar oldu. Ay yapım Çukur’un yerine çektiği Üç Kuruş dizisiyle alakalı kavga iddiası gündeme bomba gibi düştü. Uraz Kaygılaroğlu seti neden terk etti?

Show TV’de ekranlara gelen Üç Kuruş dizi setinde beklenmeyen olaylar meydana geldi. Başarılı oyuncu kadrosu ve etkili senaryosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Üç Kuruş dizinin başrol oyuncularından biri olan Uraz Kaygılaroğlu’nun ve yönetmen Sinen Öztürk’ ün kavga ettiği iddia edildi. Dizinin sevilen karakterlerinden Kartal’ı canlandıran Uraz Kaygılaroğlu neden tartıştı? Kavganın detayları haberimizde…

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

4_1280x720-13

Üç Kuruş Dizi Setinde Kavga!

Ay yapım imzalı Üç Kuruş dizisi etkili hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile oldukça beğeniliyor. Çukur dizisinin ardından sezona bomba gibi düşen ve Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisinin senaryosunu Murat Uyurkulak, Damla Serim ve Eset Akçilad kaleme alırken dizisinin konusu ise Sarıyer'de kurulan renkli bir Roman mahallesi Çıngıraklı'nın mafya ve polis üçgeninde yaşanan olayları ele alıyor.

Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisi, reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadığı için final yapacağı iddiaları ile konuşulurken dizi en son olarak da Aras Bulur İynemli’yi oyuncu kadrosuna kattığı haberleriyle gündeme gelmişti. İddialara göre dizi setinde başrol oyuncularından biri olan Uraz Kaygılaroğlu’nun ve yönetmen Sinan Öztürk’ün kavga etti.

1_1280x720-19

Uraz Kaygılaroğlu Neden Seti Terk Etti?

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Ercan Kesal ve Ekin Koç gibi isimlerin olduğu ve izleyicilerinin her yeni bölümünü heyecanla beklediği Üç Kuruş dizisinin çekimlerinde sette kavga çıktığı iddia edildi. Kartal karakterini canlandırarak büyük beğeni alan Uraz Kaygılaroğlu ile dizinin yönetmeni Sinan Öztürk arasında kavga çıktığı iddia edildi.

Show ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisi ay yapım tarafından Çukur’ un yerine Show TV için çekildi. Üç Kuruş dizisi daha önce de roman karakterlerinin kötü gösterilmesinden dolayı olumsuz tepki alarak diziye, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu vasıtasıyla birçok şikâyet yapılmıştı. Ayrıca Üç Kuruş dizisinin reytinglerde büyük düşüş yaşamasından kaynaklı yayından kaldırılacağı da iddia edilmişti.

Kartal karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu’nun yönetmen Sinan Öztürk’le kavga ettiği iddia edildi. Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisi için imaj değiştirerek saçlarını sarıya boyatan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu geçtiğimiz günlerde yoğun iş programından dolayı bunalıp seti terk etmişti.

34 yaşındaki başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu çok yorulduğunu söyledikten sonra işi bırakıp gittiği ve sete tekrar geri dönmediği iddia edildi. Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu sonraki gün sete geri döndüğünde ise yönetmen Sinan Öztürk oyuncu ile tartıştı. Dizinin çekimleri devam edebilmesi için yaşanan gerilim kısa zamanda çözüme kavuşturuldu.

Yakın arkadaşlarına yeterli derecede dinlenemediğini ifade eden ünlü oyuncu Kaygılaroğlu’na Ay yapım uyarı yaptı. Kural gereği mesai saatleri içinde seti terk eden ya da sete gelmeyen oyuncular hakkında tutanak tutulması gerekirken Uraz Kaygılaroğlu hakkında bu kural uygulanmadı. Çünkü ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile alakalı ilk defa böyle bir olay yaşandı.

55_1280x720

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Ünlü oyuncu Kaygılaroğlu, 1987 yılında İstanbul'da doğdu.  Lisede Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk kurslarına gitti. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünü bitirdi. Oyunculuğa sekiz bölüm yayınlanan Milyonda Bir adlı dizide Berke karakterini canlandırarak başladı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Pis Yedili gençlik dizisinde Canburger, FOX TV'de Harem adlı dizide Feminen Ağa, TRT 1'de Eski Hikâye dizisinde Ömer, Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt, Baba Candır dizisinde Haluk Güney rolünü, Show TV'de yayınlanan Klavye Delikanlıları dizisinde Kuzen Volki, Star TV'de Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı rol aldı. 2021 çekimleri tamamlanan Erşan Kuneri isimli dizide rol aldı.