Ünlü sanatçı Alişan ve eşi Buse Varol geçtiğimiz günlerde evliliklerinde kriz yaşamış ve boşanacakları iddia edilmişti. 2018 yılında nikah masasına oturan ünlü çiftin evliliklerinde yaşadığı krizi çözdükleri iddia edildi. Detaylar haberimizde…

Son zamanlarda evliliklerinde kriz yaşayan ve boşanacakları söylemleri ile gündeme gelen ünlü çift Alişan ve Buse Varol daima ayrılık iddialarını yalanladı. İkili kızları Eliz’ in birinci yaş gününü ayrı ayrı kutlayan çift sosyal medyada hesaplarında birbirine yer vermeden fotoğraf paylaşmıştı. İkilinin aralarındaki krizi çözdüğü iddia edildi.

3_1280x720-87

Alişan ve Buse Varol Barıştı Mı?

2018 senesinde nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol çifti bir yıldan sonra oğulları Burak’ı ve 2021 yılında da kızları Eliz’ i kucaklarına aldı. Koronadan kaynaklı kardeşi Selçuk Tektaş’ ı kaybeden Alişan ailecek zor zamanlardan geçti. Kardeşinin acısını yaşayan Alişan evliliğinde de bir kriz geçirdi.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Ünlü oyuncu Buse Varol kızı Eliz’ in doğum günü için bir otelde organize hazırladı. Ancak Varol, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarda sadece kendisi ve kızı Eliz tek vardı. Fotoğraflarda eşi Alişan ya da ailesinden başka kimselerin olması kafaları karıştırmıştı. Öte taraftan ünlü şarkıcı Alişan da aile arasında anne, babası ve kaybettiği kardeşinin eşi ve çocukları ile olan fotoğrafı paylaşınca akıllara ikilinin acaba boşanacaklar mı sorusunu getirmişti.

5_1280x720-42

Alişan ve Buse Varol El Ele!

Evliliklerinde kriz yaşayan ünlü çift Alişan ve Buse Varol son zamanlarda sık sık boşanacakları yönünde gündeme geldi. Ünlü çift bu kötü süreçte ayrılık iddialarını her fırsatta yalanladı ve “bizi bize bırakın” demişlerdi. Geçtiğimiz gün ünlü oyuncu Buse Varol, ınstagram hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımı ile eşi ünlü şarkıcı Alişan’ ı etiketledi. Alişan da eşinin paylaşımını kendi ınstagram hesabında paylaştı.  

Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutların olduğu Alişan ve Buse Varol  çifti krizi çözmüş gibi görünüyor. Ünlü oyuncu Buse Varol sosyal medya hesabından eşi Alişan ile birlikte olan fotoğrafını “çocuklar uykuya biz dışarı” notu ile paylaştı. Varol nazar boncuğu emojisi ile de Alişan’ ı etiketledi. Ünlü çift geçtiğimiz akşam da alışveriş merkezinde ele ele görüntülendi.

Ele ele görünen ünlü çift Alişan ve Buse Varol çifti zor günleri geride bıraktı. İkili açıklama yapmaktan kaçınarak her şeyin yolunda olduğu mesajını vermek istedi. Buse Varol herhangi bir açıklama yapmazken ünlü şarkıcı Alişan ise “Bizi bize bırakın, biz hallederiz' demiştik, hallettik! Uzun zaman olmuştu dışarı çıkmayalı, bir nefes alalım dedik” ifadelerini kullandı. İkili sorunları aştıklarını ilan etti. İkilinin sevenleri bu haber ile oldukça mutlu oldu.