Kanal D ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alan Camdaki Kız son bölümde Nalan’ın Sedat’a karşı artık daha sert davranması ile dikkat çekerken öte taraftan Sedat’ın Nalan’ı ikna etme çabalarının da arttırdığı görüldü. Dizinin sonlarına doğru Nalan’ın düşük tehlikesi geçirmesi ile izleyiciler bebeğin ölüp ölmediğini merak ediyor. İşte detaylar…

Yazar Gülseren Budaycıoğlu’ nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi her Perşembe akşamı izleyici ile buluşmaya devam ediyor. reyting rekorları kıran dizinin son bölümünde Nalan’ ın artık Sedat’ a daha sert davrandığı ve Sedat’ ın da Nalan’ ı ikna etme çabalarının arttığı dikkatlerden kaçmadı. Dizinin sonlarına doğru düşük tehlikesi geçiren Nalan’ın “Annem çok kızacak” demesi gündem oldu.

2_1280x720-111

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Camdaki Kız’da Nalan’ın Bebeği Ölecek Mi?

Başrollerini güzel oyuncu Burcu Biricik ve yakışıklı oyuncu Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı Camdaki Kız dizisi 33’ üncü bölümü ile Perşembe akşamı izleyici ile karşılaştı. 3 Mart akşamı yayınlanan yeni bölümde Nalan, Cana ve Sedat’ ın ilişkisini öğrendikten sonra üzüntüsünün bebeğine yansımasından korktu.

Kanal D ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizilerinden olan Camdaki Kız dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile gündemde yer alıyor. Dizinin son bölümünde Nalan Cana ve Sedat’ ın önceden ilişkisinin olduğunu öğrendi. Öte taraftan son bölümde reyting rekorları kıran dizinin son bölümünde Nalan’ ın düşük tehlikesine karşı “annem çok kızacak” demesi tepki topladı.

4_1280x720-89

Camdaki Kız Dizisinde Nalan Bebeğini Düşürdü Mü?

Yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ ün oturduğu ve Onur Güvenatam’ ın yapımcısı olduğu Camdaki Kız dizisinin son bölümünde Nalan, Alp’ in Cana ve Sedat ile alakalı söylediklerinden sonra eşi Sedat’a hesap sormak için otele gider ve Sedat’a tokat vurur. Hayri, Nalan’ ın üzüldüğünü ve neden Alp ile görüştüğünü merak eder. Nalan ihanet şoku ile ayakta durmakta zorluk çeker. Öte taftana Nalan ve bebeği için kokan Feride, Alp’ i korkutmak için ofisinde ziyaret eder. Ancak Feride Cana ve Sedat’ ın ilişkilerinin devam ettiğini öğrenir ve Sedat için başka plan yapar.  

Dizinin devamında Sedat ve Levent Alp’ e saldırır. Ardından Alp de bunun altında kalmamak için intikam planı yapar. Nalan, Sedat ve Hayri ormanda yaptıkları yürüyüşte Alp’ in adamları tarafından saldırıya uğrarlar. Saldırıya şahit olan Nalan  birden fenalaşarak düşük tehlikesi geçirir. Hastaneye kaldırılan Nalan bebeğini düşürmekten korkar. Hayri’ nin desteği ile yaşadığı acıya zor dayanan Nalan, Hayri’ nin elini sıkıca tutar. Öte taraftan kanaması olduğunu fark eden Nalan şok olur ve “annem çok kızacak” der. Nalan’ ın bebeğinin ölüp ölmeyeceği yeni bölümde belli olacak.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosu da oldukça ilgi topluyor. Sevilen dizide Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Hande Ataizi, Devrim Yakut ve Tuğrul Tülek gibi birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor.