Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kendisine gelen bir yoruma yaptığı küfürle gündem oldu. Havva Öztel kimdir? Havva Öztel nereli? Havva Öztel kaç yaşında? Havva Öztel ne iş yapıyor?

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kendisine gelen yoruma daynamayarak küfür etti. Sinirlenen Havva Öztel kimdir merak edildi. 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kendisine gelen "Çocuklarının başarısının arkasına saklanmak nasıl?" diyen takipçisine küfür etti.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Havva Öztel Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Sorulardan birinde "Çocuklarının başarısının arkasına saklanmak nasıl?" diye yazıldı. Bunun üzerine sinirlenen Havva Öztel "Kafanı k.ında mı taşıyorsun? Çocuklarımın başarısının arkasına neden saklanayım? Bilakis onları başarısı benim gururum benim başarım yetiştirdiğim çocuklar. Şundan emin olabilirsiniz onların karşısında her zaman başarılı bir anne örneği olmuştur" diyerek cevap verdi.

Havva Öztel daha önce de kendisine gelen "Neden bu yaştan sonra popülerlik arıyorsun?" sorusuna "Benim popüler bir kızım var. Dolayısıyla ailesi olarak biz de popüler oluyoruz." şeklinde cevap vermişti.

Havva Öztel Kimdir?

Havva Öztel 1978 yılında dünyaya geldi. Aslen Trabzonludur. Mehmet Tilki ile evliliğinden Aleyna ve Ayça adında iki kız çocuğu vardır.
Kızı Aleyna Tilki ünlü olmadan önce bir okulda müdür yardımcılığı yapmaktaydı. Kızı Aleyna Tilki'nin ünlü olmasından sonra Hanımağa Kız Öğrenci Yurdu'nun sahibi oldu. Havva Öztel daha sonra bir spor markası da kurdu.