BluTV’nin sevilen dizilerinden olan Alef’in ikinci sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Bu defa başrolde Kenan İmirzalıoğlu değil Taner Ölmez var. Alef: Mal-i Hülya setinden gelen görüntülerde Ölmez’in yeni imajı da gözlerden kaçmadı.

Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile ilk sezonda büyük ilgi toplayan Alef dizisi yurt dışında da beğeni toplamıştı. İlk sezonda adından söz ettiren Alef dizisinin başrollerinde ünlü oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen gibi birbirinden yetenekli isimler yer aldı. İkinci sezonda bu defa başrolde başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu değil yetenekli oyuncu Taner Ölmez yer aldı.

4_1280x720-86

Alef: Mal-i Hülya Dizisi İkinci Sezon İlk Tanıtımı Yayınlandı!

BluTV Türkiye’ nin lider yerli online video platformu olarak 2020 yılına 10 bölümden oluşan mistik polisiye dizi türünde olan Alef’ i izleyicinin beğenisine sunmuştu. Hikayesi ile isminden söz ettirmeyi başaran Alef dizisi yurt dışında da büyük ilgi toplamıştı. İlk sezonda hem hikayesi bakımından hem de oyuncu kadrosu açsından oldukça beğenilmişti.

Yönetmen koltuğunda Gökhan Tiryeki’ nin oturduğu dizinin yeni çekimleri Kapadokya’ da başlamıştı. Kapadokya' da çekilen ALEF: Mâl-i Hülya dizisinde uzun süredir Almanya'da yaşayan Mustafa Altıoklar dramaturg olarak yer alıyor. İkinci sezonda izleyici yayınlanan ilk tanıtım ile hikayeyi daha çok sabırsızlıkla beklemeye başladı. Hikâyede, Alef dizisinin ikinci sezonunda 13. yüzyılda şifahanede işlenen bir cinayetin günümüze kadar gelen izleri takip edilerek ele alınacak.

2_1280x720-106

Alef: Mal-i Hülya Dizisinin Konusu Ne, Hangi Oyuncular Yer Alıyor?

Sevilen dizi Alef: Mal-i Hülya geçtiğimiz günlerde sete çıkmıştı. Setten sonra yayınlanan ilk tanıtım filmi ile dizi severler daha da heyecanlandı. İkinci sezonu sabırsızlıkla beklenen dizinin oyuncu kadrosu da gözlerden kaçmadı. Dizinin başrolünde yer alacak olan Taner Ölmez’ in yeni imajı da sevenleri tarafından beğenildi.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

FOX TV’ nin sevilen dizilerinden olan Mucize Doktor’ da canlandırdığı otizmli doktor Ali Vefa karakteriyle büyük bir üne kavuşan ünlü oyuncu Taner Ölmez'i ekrana döndüren Alef dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Öte taraftan Alef’ in ikinci sezon çekimleri BluTV’ nin sosyal medya hesabından da paylaşıldı. Paylaşımda “'Kapadokya havası ekibe oldukça iyi gelmiş. Yakında tüm ekip BluTV’de, takipte kalın!” ifadeleri kullanıldı.

Senaryosunu Itır Arda ve Avni Tuna Dilligil'in kaleme aldığı MAY Productions imzalı Alef'in başrollerini Mucize Doktor ile adından söz ettiren Taner Ölmez, Aybüke Pusat ve Hande Soral gibi birbirinden kıymetli oyuncular yer alıyor. Ayrıca, büyük bir merakla beklenene Alef dizisinin ikinci sezon oyuncu kadrosunda Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Adyos, Ahsen Türkyılmaz, Caner Erdem, Begüm Bağca Tiryaki, Evren Duyal, Yılmaz Sütçü, Esin Yıldız, Murat Akkoyunlu, Murat Kılıç, Hasan Şahintürk ve İlayda Sezgin gibi ünlü isimler yer alıyor.