Ünlü oyuncu, sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli’nin yeni bir aşka yelken açtığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Samyeli, ünlü komedyen Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra uzun süredir kendini işine adamıştı. Defne Samyeli’nin Onur Arıkan ile aşk yaşadığı iddia edildi. Arıkan’ın nereli olduğu, ne iş yaptığı ve kaç yaşında olduğu merak konusu oldu.

Son zamanlarda hem ünlü oyuncu, sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli hem de kızları Deren ve Derin magazin gündeminde yer alıyorlar. Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatı ile gündemde olan Samyeli’ nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Samyeli, ünlü komedyen Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra uzun zaman kendini işine adamıştı. 

3_1280x720-102

Defne Samyeli 9 Yaş Küçük Sevgilisi İle Yakalandı!

Ünlü şarkıcı Defne Samyeli son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ve özel hayatı ile magazin gündemini meşgul ediyor. Samyeli’ nin kızları Deren ve Derin de son zamanlarda bir hayli gündemde yer alıyorlar. Güzel sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli Cem Yılmaz’ dan ayrıldıktan sonra uzun bir zaman kimse ile aşk yaşamadı.

Güzel sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli’ nin eski aşkı Serdar Bilgili ile yeniden aşk yaşayacağı konuşulurken şarkıcının yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Şimdilerde canlı müzik mekanlarında sahne alan güzel şarkıcı Samyeli gündemde Onur Arıkan ile aşk yaşamaya başladığı şeklinde yer aldı. İddiaya göre Samyeli’ nin aşkı aslında çok da yeni değilmiş. Yaz aşkı olarak başlamış ve üç ayı aşkın süredir aşkın devam ettiği söyleniyor.

5_1280x720-60 

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Defne Samyeli’nin Yeni Sevgilisi Kim, Nereli, Ne İş Yapıyor ve Kaç Yaşında?

 Köşe yazarı, oyuncu, sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli ile Onur Arıkan arasındaki yaş farkı da dikkatlerden kaçmadı. 49 yaşındaki güzel şarkıcı Samyeli ile 40 yaşındaki Onur Arıkan arasında 9 yaş farkı olduğu hayranlarının gözlerinden kaçmadı. İkilinin aşkı yaş farkına engel olmadan dolu dizgin aşk yaşadıkları iddia ediliyor.

Ünlü şarkıcı Defne Samyeli yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Onur Arıkan’ ın sevgilisi Samyeli’nin sahne aldığı mekanda gece boyunca birbirlerini gözlerine bakarak şarkılar söylediği iddia edildi. Gece sonunda mekandan beraber çıkan çift hiçbir açıklama yapmadan ayrıldılar. Samyeli, Onur Arıkan ile yeni bir aşka yelken açtığı iddialarına karşılık olarak “özel hayatımla ilgili konuşmayacağım" dedi. Onur Arıkan’ ın ise gece sonunda başka bir kadın ile mekanda eğlencesine devam etmiş izlenimi vermeye çalışarak dikkat çekmeye çalışsa da hedef şaşırtamadı.