Yeni sezonun en iddialı işleri arasında yer alacak Üç Kız Kardeş dizisine bomba transfer. Her hafta ekranlarda reyting rekorları kıran Adı Efsane isimli dizinin yıldız isimleri Üç Kız Kardeş dizisine katıldı!

Sezonun en çok merak edilen işleri arasında yer alan Üç Kız Kardeş dizisine bomba transfer. Süreç Film imzasıyla yayınlanacak, Betül Yağsağan ve Erkan Birgören yazdığı Üç Kız Kardeş dizisine bomba transfer ses getirdi.

Daha önce Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Veda Yurtsever gibi isimlerin açıklandığı Üç Kız Kardeş dizisine Adı Efsane dizisinin başrolleri katıldı!

Almila Ada Üç Kız Kardeş dizisinde!

İlk başrolü Adı Efsane dizisiyle çok sevilen ve rekorlar kıran Almila Ada Üç Kız Kardeş dizisinde Derya karakterini canlandıracak.

Özgü Kaya Üç Kız Kardeş dizisinde!

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Adı Efsane diğer başrol kadın oyuncusu Özgü Kaya, Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakteriyle dahil oldu.

Türkan, Dönüş ve Derya isimli üç kız kardeşin hikayesini analtacak Üç Kız Kardeş dizisi 2022 yılında Kanal D'de ekranlara gelecek. Dizide İclal Aydın, Dönüş, Almila Ada Derya ve Özgü Kaya Türkan karakteriyle üç kız kardeş tammalanmış oldu.

Üç Kız Kardeş hangi gün yayınlanacak?

Çarşamba, Perşembe, Cuma ve pazar günleri reyting rekorları kıran dizileri yer alan Kanal D, Üç Kız Kardeş dizisini pazartesi akşamı yayınlamayı planlıyor.