Show Tv'nin Cumartesi akşamından Salı akşamına alarak final yaptırttığı dizisi Yalancı ekranlara etken veda etti. Dizinin başrol oyuncuları Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu veda konuşması yaptı!

Show Tv'nin başrolünde Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Yalancı dizisi ekranlara veda etti. Yalancı dizisi final bölümü ile bu akşam seyircisinin karşısına son kez çıktı.

İngiliz yapımı Liar dizisinden uyarlanan ve başarılı oyunculukları ve konusu ile emrak uyandıran Yalancı gün değişikliği ile reytinglere yenilere final yaptı. Show Tv'nin Cumartesi'nden Salı gününe alarak final kararını zaten vermiş olduğu Yalancı final yaparak veda etti.

Cumartesi akşamları AB'de ikinci sırada yer alırken Salı akşamına alınarak Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizisine rakip olamayacağı aşikarken final kararı verilmiş oldu. Yalancı dizisi oyuncuları final mesajları ile işlerinden gurur duyduklarını anlattı. 

Yalancı dizisinin yıldızları dizinin Mehmet Emir'i Salih Bademci ve Deniz'i Burçin Terzioğlu Instagram hesaplarından birbirlerine övgülerler yağdırdı. 

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Burçin Terzioğlu paylaşımında "Çok sevmek canım partnerim" diye yazarken Salih Bademci'de paylaşımına "Tanıştığıma çalıştığıma öyle memnum ki" diye yazdı. 

Dizinin bir başka oyuncusu Şahin Irmak'ta "Çok severek çalıştığım Yalancı" dizisi diyerek herkese teşekkür etti. Hazal Türesan'da "İyi ki" diyerek dizisine veda etti. Efsane Odağ'da paylaşımına "Çok seviyorum" diyerek ekip arkadaşlarını paylaştı.