Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan olan kızı Melisa'nın doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Mesajda yazdığı manidar not dikkat çekti..

TV8 ve Exxen patronu Acun Ilıcalı en küçük kızı Melisa'nın doğum gününü sosyal medya hesabıdan yaptığı bir paylaşımla kutladı.

Acun Ilıcalı, Melisa'yla pasta keserken çekilen bir fotoğraflarını paylaştı ve "Canım kızım ne güzel huylu, ne tatlı oldun, ne çabuk büyüdün. Hep böyle kal. Ablalarını örnek al :)" diye yazdı.

Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi? Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi?

Türkiye'nin en zengin adamlarından biri olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yazdığı not gündem oldu. Eşi Zeynep Ilıcalı'yı aldattığı Şeyma Subaşı'ndan olan kızı Melisa sekiz yaşına girdi. İyi bir baba olduğu bilinen Acun Ilıcalı Kızının doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Ancak Acun'un yazdığı not oldukça manidar bulununca gözler Şeyma Subaşı'na çevrildi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın Banu, Yasemin, Leyla ve Melisa adında dört kızı buluyor. Diğer kızları magazinde pek yer edinmezken Şeyma Subaşı ve kızı Melisa sosyal medya ve magazinde sürekli olarak lüks yaşamı ile yer alıyor. Bu durumda kimi zaman eleştirilere neden oluyordu. Ancak Acun Ilıcalaı her röportajında Şeyma Subaşı'nın çok  iyi bir anne olduğunu söylüyordu.

Son olarak da Acun'un 8 yaşına giren kızı Melisa'nın doğum gününü "Canım kızım ne güzel huylu, ne tatlı oldun, ne çabuk büyüdün. Hep böyle kal. Ablalarını örnek al :)" diye yazması bu durumdan rahatsız olduğu ve kızının Şeyma Subaşı'na benzemesinden korktuğu yorumlarına neden oldu. 

Bu mesaj sonrası gözler Şeyma Subaşı'na çevrildi. Bakalım Şeyma Subaşı bu duruma ne diyecek?