Show TV’nin Ay Yapımı imzalı yeni dizisi Üç Kuruş ile ilgili araştırmalar devam ediyor. İlk iki fragmanı ile büyük ilgi uyandıran dizinin ne zaman başlayacağına dair soruların yanı sıra oyuncu kadrosu ve konusu da merak edildi.

Show TV’nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizi Üç Kuruş, sezonun en iddialı yapımları arasında yer aldı. Sinan Öztürk yönetmeliğinde, senaryosunda Damla Serim ve Murat Uyurkula’ın imzası bulunan, Üç Kuruşun ilk iki fragmanı yayınlandı. Show TV’ de yayınlanacak olan Üç Kuruş dizisi, fragmanı ile bütün ilgiyi üzerine çekti.

a6

Üç Kuruş Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Üç Kuruş dizisinin tanıtımında, Kartal ve Efe’nin karşı karşıya geldiği ve ikilinin kavgası gerilim dolu dakikalara neden oluyor. İrfan karakteri gizemli tavırları ile akıllarda soru işareti oluşturdu. Efe, İrfan ve Kartal’ın hikayesinde neler olduğu ve izleyiciyi neyin beklediği merak ediliyor.

Bugüne kadar yayınlanan fragmanlarıyla dikkatleri üzerine çeken ve büyük ilgi uyandıran Üç Kuruş Dizisi, Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Ay Yapımı Üç Kuruş Dizinin yayın tarihi ise nefes kesen bir fragman ile tanıtıldı. Büyük ilgi uyandıran Üç Kuruş Dizisi 1 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’ da izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

a5-1

Üç Kuruş Dizisi’nin Konusu Ne?

Sinan Öztürk yönetmenliğindeki Üç Kuruş Dizisinin nefes kesen tanıtımından sonra konusu da merak konusu oldu. Roman mahallesi Çıngıraklı'da gerçekleşen şahane düğünün ilgi çektiği fragmanında Kartal’a yani Uraz Kaygılaroğlu’na ve Efe’ye yani Erkan Koça ilişkin verilen ipuçları izleyicinin merakını arttırıyor.

Kendine özgü karakterleri ve keskin prensipleri ile rengarenk bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın ‘koruyucusu’ pozisyonundaki mafya lideri Kartal ve Organize Büro’nun gözü kara aynı zamanda kural tanımayan komiseri Efe arasındaki olaydan sonra bir cinayet vakası gerçekleşir ve her şey ters yüz olur. Dizide, katili yakalamak adına verdikleri uğraşların sonucunda hiç tahmin edemeyecekleri birinin karşısına çıkaracaktır. Aksiyon dolu anlar şimdiden seyircinin nefesini kesiyor.

a3-1

Peki Üç Kuruş Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Senaryosunda Murat Uyurkulak ve Damla Serim’in imzası bulunan Ay yapımı Üç Kuruş dizisinin, yayınlanan ilk iki fragmanından sonra oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı en çok merak edilenler arasında yer aldı. Heyecanlı bekleyişin devam ettiği Üç Kuruş dizisi sezonun en iddialı yapımları arasında gösterildi. İlk iki fragmanı ile şimdiden büyük heyecan yaratan dizinin reytinglere nasıl yansıyacağı da diğer merak edilen konular arasında.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Sinan Öztürk yönetmenliğindeki 'Üç Kuruş dizisinin kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Ekin Koç, Nursel Köse, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu Alişan Uğur, Burak Altay, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, ve Ömer Civan Şit gibi önemli oyuncular yer aldı.

Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosunda usta isimlerin ve genç kuşak oyuncuların yer aldığı gözlerden kaçmadı. Dizinin başlamasına sayılı günler kala heyecan gittikçe artmakta. Dizinin önemli oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu’nun dizideki saç rengi de en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. Uraz’ın Sefirin Kızı dizisindeki muhteşem performansı da unutulmayanlar arasında. Aynı şekilde Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma dizisindeki efsane Şahika rolü de hala zihinlerde canlılığını korumakta.