Bu akşam ekranlarda büyük reyting savaşı başlıyor! ATV'de Kalp Yarası, Fox Tv'de Yasak Elma, TRT'de Alparslan ve Show Tv'de Üç Kuruş dizilerinde ilk havlu atan kim olacak merak konusu oldu!

Pazartesş akşamları güçlü dizilerin savaşı bu akşam başlıyor! 8 Kasım 2021 itibariyle Pazartesi akşam ekranlarda büyük bir savaş başlayacak. 

TRT'de Alparslan, Show Tv'de Üç Kuruş, Fox Tv'de Yasak Elma, ATV'de Kalp Yarası savaşı bu akşam tam anlamıyla başlıyor! 

Geçtiğimiz hafta Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrolünde yer aldığı Üç Kuruş dizisi seyirci ile buluşmuş ve ilk bölümü ile büyük beğeni almıştı. Bugün de TRT'nin büyük reytingler beklediği Alparslan dizisi seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor!

KALP YARASI İLK HAVLU ATACAK GİBİ

Üç Kuruş dizisinin başlamasıyla başrolünde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevin'in rol aldığı Kalp Yarası reytinglerde büyük kayıp yaşamıştı. Yasak Elma ise yükselişini korumuştu. Ancak şimdi bu savaşa TRT'nin merakla beklenen dizisi Alparsan da ekleniyor.

Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in başrolünde yer aldığı Uyanış Büyükselçuklu Alparslan dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Alparslan dizisinin Üç Kuruş dizisinin reytinglerine nasıl etki edeceği büyük merak konusu oldu.

Pazartesi akşamları Yasak Elma, Üç Kuruş, Kalp Yarsı ve Alparslan arasındaki savaşta kazanan ilk kaybeden kim olacak? Geçtiğimi haftaya göre Kalp Yarası'nın önemli bir düşüş yaşadığı görülmüştü. Ancak bu hafta Alparslan'ın başlaması Yasak Elma ve Üç Kuruş dizilerine nasıl etki edecek merak ediliyor.

BARIŞ ARDUÇ VE FAHRİYE EVCEN HEYECANI

TRT'nin Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in başrolünde yer aldığı yeni dizisi Alparslan hem tarihi savaş hemde fenomen olacak bir çiftle aşk konusuyla Türk seyircisini kendisine çekecek gibi görünüyor. TRT, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndaki hayal kırıklığını daha basit bir olay örgüsü olan Alparslan ile düzelteceğinden emin gibi. Ancak diğer taraftan Çukur izleyicisinin merakla beklediği Üç Kuruş dizisi de ilk bölümü ile izleyicileri kendine çekmiş bulunuyor.

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Yasak Elma ise Nesrin Cavadzade'nin canlandırdığı Şahika karakterinin yokluğunda ise beklenin aksine son 2 bölümdeki heycanlı intikam sahneleri ile reytinglerde yükselişte. Şimdilik tehlikede olan ise Kalp Yarası görünüyor ancak Üç Kuruş ve Alparslan arasında savaş bugün ilk izlenimini verecek gibi görünüyor.