Yasak Elma dizisinin setinde başlayan aşk evliliğe doğru giderken Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan arasında rakip olan diziler kriz çıkardı! Gökhan Alkan'ın Kalp Yarası ile Nesrin Cavadzade'nin Üç Kuruş dizileri birbirlerine Pazartesi akşamı rakip oldu! Reytingleri oldukça düşen Kalp Yarası yayından kalkma tehlikesi ile baş başa kaldı.

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

ATV'nin yaz döneminded başlayıp oldukça iyi reytingler aldığı Kalp Yarası dizisi sezon dizilerinin başlamasıyla kötü günler yaşıyor!

Pazartesi akşamları Yasak Elma ile yarış halinde olan Kalp Yarası dizisine şimdi de Üç Kuruş dizisi rakip olarak geldi ve dizinin reytingleri iyice düşme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Nersrin Cavadzade Yasak Elma dizisindeki Şahika rolüne veda etmiş ve sevgilisi Gökhan Alkan ile rakip olma durumunu ortadan kaldırmıştı. Ancak Cavadzade'nin yeni dizisi Üç Kuruş'ta Pazartesi akşamları ekrana bgelince ortalık karıştı.

NESRİN CAVADZADE HEM ESKİ DİZİSİNE HEM NİŞANLISININ DİZİSİNE RAKİP OLDU!

Pazartesi akşamları reyting savaşı büyük kızıştı. ATV'de Kalp Yarası, Fox TV'de Yasak Elma yarışına Show Tv'De ilk bölümü ile beğeni kazanan Üç Kuruş ve TRT'nin yeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan dizisi eklendi. 

Nesrin Cavadzade ile evlilik yoluna giren Gökhan Alkan'ın ATV'de yayınlanan Kalp Yarası dizisi büyük tehlike altına girdi. Geçtiğimiz hafta merakla beklenen Üç Kuruş dizisinin başlamasıyla Kalp Yarası reytingleri iyice tehlike çanı çaldırdı.

Yasak Elma'nın son bölümlerdeki başarısı sürerken üzerine birde Show Tv'de Üç Kuruş dizisinin başlaması Kalp Yarası'nı oldukça kötü etkiledi. 

Nesrin Cavadzade yeni dizisi Üç Kuruş ile hem Fox Tv'de ekrana gelen ve fenomen karkateri Şahika'ya imza atarak tarihe geçen eski dizisi Yasak Elma'ya hem de nişanlısı Gökhan Alkan'ın dizisi Kalp Yarası'na rakip oldu. 

Nesrin Cavadzade hem eski dizisi Yasak Elma'yı hemde sevgilisinin dizisi Kalp Yarası'na fark atıp dizilerin final yapmasına neden olacak mı?