TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışma programının 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven suskunluğunu bozdu. Survivor 2022 All Star’da olmamasına rağmen hakkında konuşulmasına “Ben düşersem paramparça ederim” dedi.

2020 şampiyonu Cemal Can Cansever, bu yıl Survivor adasında bulunmamasına rağmen ismi baya anılıyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışma programında adının geçmesi üzerine Cemal Can Cansever bu sefer sessiz kalmadı. Yarışmaların gerginlikleri sadece ada ile sınırlı kalmıyor. Cemal Can da bu gerginliklerden birine dahil oldu.

3_1280x720-80

2020 Survivor Şampiyonu Cemal Can Gemileri Yakacak!

TV 8 ekranlarının en çok sevilen ve izlenen yarışma programı Survivor 2022 All Star reytingleri alt üst etmeyi sürdürüyor. Her hafta çeşitli konular ve kişiler ile sık sık gündemde yer alan Survivor programı bu sefer de yaşanan gerginlik ile gündemde yer aldı. Yaşanan bu gerginliklere Survivor adasında bulunmamasına rağmen daima adının geçmesinden rahatsızlık duyan 2020 şampiyonu Cemal Can Cansever de sessiz kalmadı.

Survivor 2022 All Star yeni sezon ile her hafta başka bir olayla fırtınalar kopuyor. Survivor 2020 yılı yarışma finalinin ardından aşk yaşayan Nisa ve Barış ayrılmıştı. Hatta Barış Murat Yağcı sevgilisi Nisa Bölükbaşı’ na evlilik teklifi etmişti. Ancak kısa bir süre sonra ikilinin ayrıldığı haberleri gelmişti. Nisa ve Barış’ ın yeni sezona katılması ile beraber polemikler programa taşındı ve ikili arasındaki gerilim gittikçe büyüdü.

2_1280x720-83

Cemal Can, “Ben Düşersem Paramparça Ederim”!

Survivor 2020 sezonunu şampiyonluk ile bitiren fenomen Cemal Can Seven, Nisa Bölükbaşı ile küskünlüğünün tekrardan gündeme gelmesine sitem etti. Ayrıca Cemal Can, Survivor All Star 2022 konseyinde adının geçmesinden rahatsızlık duyduğunu dile getirdi ve bunun üzerine Instagram hesabından paylaştığı video ile dikkat çekti.

Survivor 2022 All Star yeni sezonda yaşananlar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Polemiklerin bitmediği Survivor 2022 All Star’ da Nisa, Ogeday ve Barış gerginliğine ek olarak Nisa’ nın eski yakın arkadaşı Survivor Şampiyonu Cemal Can Cansever de dahil oldu. Cemal Can Instagram hesabından paylaştığı video ile gündeme düştü.

Survivor 2020 sezonu bittikten sonra yakın arkadaş olan Nisa Bölükbaşı ve Cemal Can Cansever’ in görüşmemeleri izleyicilerin dikkatinden kaçmamıştı. Nisa ve Cemal’ in Instagram’ dan birbirini takipten çıkarması üzerine akıllara ikili küs mü sorularını getirmişti. İki yakın arkadaşın görüşmemesi Danla Bilic’ in isteği üzerine olduğu iddia edilmişti. Ancak, eski şampiyon Cemal Can Cansever, “Bitmesinin sebebini nereden biliyorsunuz? Her şey sosyal medyada yansıdığı gibi değil. Görüşüyoruz” açıklamalarını yapıp iddiaları yalanlamıştı.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

TV 8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor’ ın 2020 yılı şampiyonu Cemal Can Cansever sosyal medya hesabından paylaştığı video ile “Bu konular böyle dönüp dolaşıp bana geliyor. Niye bana geliyor bunu anlamış değilim. Ben İstanbul'dayım. Şöyle bir hakkım olsa, telefonla bağlanabilsem öyle bir hakkım da yok.  İzlerken şöyle diyorum: Ah Cemal kadar taş düşsün. Hayır, kilo da aldım. Düşersem, sert düşerim paramparça ederim. Kendimi de böyle gaza getiriyorum” ifadelerini kullandı.