Sinan Akçıl ile evliliğinde sorunlar yaşayan Burcu Kıratlı’ dan beklenmedik bir hamle geldi. Kıratlı’nın sosyal medya hesabında Akçıl soyadını silmesi ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl boşandı mı?

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında ikinci defa nikah masasına oturan ünlü çiftin yüne boşanma kararı aldığı iddia edildi. 32 yaşındaki ünlü oyuncu Burcu kıratlının sosyal medya hesabından Akçıl soyadını silmesi ile gündeme bomba gibi düştü. Ünlü çiftin ikinci kez tekrardan boşanacağı öne sürüldü.

4_1280x720-65

Burcu Kıratlı Boşanma Kararını Verdi!

32 yaşındaki ünlü oyuncu Burcu Kıralı ve ünlü besteci Sinan Akçıl çiftinin evliliklerinde sorunlar yaşadığına dair geçtiğimiz günlerde söylentiler yaşanmıştı. Sinan Akçıl evliliklerinde sorunlar olduğunu doğrulayıp “ Evden ayrıldım ama çözmeye çalışıyoruz. Diğer iddiaların hepsi yalan, asılsız” şeklinde açıklama yapmıştı.

Ünlü besteci Sinan Akçıl 2018 yılında güzel oyuncu Burcu Kıratlı ile evlendi ve dokuz ay evli kaldıktan sonra boşandı. Ardından Akçıl, Şubat 2021 tarihinde Kıratlı ile ikinci defa nikah masasına oturmuştu. Ancak ünlü çiftin evliliklerinde bir yılı doldurmadan tekrar boşanacakları yönünde söylentiler dolaşmıştı. Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı’ nın manevi babası olan Kenan Erçetingöz’ ün doğum gününe yalnız gelmesi ve parmağında yüzüğünün olmaması bu söylentileri güçlendirmişti.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Akçıl, “Şu anda evlilik çıkmazındayız. Her evlilikte yaşanabilecek krizler bunlar. Her gün konuşuyoruz, çözmeye çalışıyoruz. Ben şu anda ikinci nikâh öncesi taşındığım 4. Levent’teki büyük daireyi Burcu’ya bıraktım, kendim ayrı bir yere geçtim. Ama sonuçta ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu, iki kez âşık olup evlendiğim kadın. Bendeki yeri tartışılmaz. İkinci kez evlenecek kadar değer verdiğim bir kadın.” şeklinde açıklama yapmıştı.

1_1280x720-79

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl İkinci Kez Mi Boşanıyor?

39 yaşındaki ünlü besteci Sinan Akçıl ile 32 yaşındaki ünlü oyuncu Burcu Kıratlı çiftinin evliliklerinin daha ilk yılı dolmadan tekrardan boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Ünlü çiftin boşanma nedeni acaba çocuk mu? hayranları tarafından merak ediliyor. Akçıl geçtiğimiz günlerde “Aşkta biraz kayıp var ama işimiz iyi gidiyor” dedi.

Boşanma haberleri ile alakalı olarak da “Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum” dedi. Ardından “Boşanma nedeni çocuk mu?” sorusuna yanıt olarak da “Ben çocuk çok istiyorum biliyorsunuz, baba olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Ünlü besteci Sinan Akçıl ile evliliğinde geçtiğimiz günlerde sorun yaşayan 32 yaşındaki güzel oyuncu Burcu Kıratlı, Instagram sayfasından “Akçıl” soyadını kaldırarak kararını duyurdu. Geçtiğimiz Şubat ayında nikah masasına oturan ünlü çiftin Kıratlı’ nın bu hamlesi ile ikinci kez boşanacağı yönündeki haberlerini güçlendirdi.