Yaz sezonu başladı. Devam edecek ve final yapacak diziler belli olmaya başlamıştı ki listeye son dakika 2 dizi daha eklendi.

Gelecek sezon hangi diziler devam edecek hangileri final yapacak belli oldu derken son anda iki dizi daha listeye eklendi!

Yaz sezonunun gelmesiyle gelecek sezon biletini alan diziler sezon finali yaparak tatile girdi. Reytinglerde istenileni veremeyenler diziler ise final yaprak ekranlara veda etti. 

REKLAMLAR İŞE YARAMADI!

Yaz dizilerinin de başlamasıyla sezon arası verildi derken final yapacak diziler 2 dizi daha eklendi!

TV8'de başlayan Annenin Sırrdır Çocuk dizisi Acun Ilıcalı'nın tüm reklamlarına rağmen beklenilen reytingleri veremeyerek final biletini aldı. 

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in yer aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi 11. bölümde final yapacak.

TRT DİZİSİNDEN FİNAL!

Bir başka final haberi de Kara Tahta dizisinden geldi!

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

TRT'nin büyük bir heyecanla başlattığı yeni dizisi Kara Tahta'dan da kötü haber geldi! Başrollerinde Miray Daner ve Furkan Andıç’ın yer aldığı Kara Tahta dizisi de beklenilen reytinglerin altında kalınca final kararı çıktı.

Tanıtım filmleri ile büyük ilgi uyandıran dizi Kara Tahta ne yazık ki beklenilen ilgiyi tanıtımlar kadar alamadı. Kara Tahata dizisi için 10. bölümde final kararı çıktı!

Kadrosunda Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıdar gibi oyuncuların yer aldığı Kara Tahta dizisi 10. bölümde ekranlara veda edecek.