Ezgi Eyüboğlu ile Kerim Çarmıklı aşkının ortaya çıkması sonrası gözler eski eş Zeynep Selvili'ye çevrildi. Zeynep Selvili kimdir? Zeynep Selvili ile Ezgi Eyüboğlu arkadaş mı?

Zeynep Selvili kimdir? Zeynep Selvili nereli? Zeynep Selvili kaç yaşında? Zeynep Selvili ile Kerim Çarmıklı neden boşandı? Zeynep Selvili ile Ezgi Eyüboğlu arkadaş mı?

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Ezgi Eyüboğlu ile Kerim Çarmıklı ilişkisi Momo adlı mekanda görüntülenmesi sonrası ortaya çıktı. İkilinin aşk yaşadığı iddiaları sonrası gözler Kerim Çarmıklı'nın eski eşi Zeynep Selvili'yi çevrildi.

Zeynep Selvili'nin adı bir dönem Arda Turan ile anımıştı. Peki Zeynep Selvili kimdir? Zeynep Selvili kimin kızı? Zeynep Selvili kaç yaşında?

Zeynep Selvili ile sosyetinin ünlü ismi Candan İsmail Çarmıklı çiftinin İç mimar oğulları Kerim Çarmıklı 2016 yılında Çırağan Sarayı'nda evlnemiş ancak çift 2020 yılında boşanmışlardı. Zeynep Selvili kanser olan babası için İzmir'e gitmiş Kerim Çarmıklı eşi Zeynep Selvili'nin gelmesini beklemeden boşanma davasını açtı ve ikili geçen sene sessiz sedasız boşandılar.

Peki Zeynep Selvili Kimdir?

1987 yılında İzmir'de doğdu. 2005 yılında İzmir Saint Joseph Fransız Lisesinden mezun oldu. Lisede Princeton ve Georgetown Üniversitelerinde Psikoloji ve Yaratıcı Yazarlık dersleri adlı.

2009 yılında ABD'nin Florida eyaletinde ki Miami Üniversitesini Sinema ve Psikoloji çift ana bilim dalıyla birlikte New York'taki New York Üniversitesinin Uygulamalı Psikoloji bölümüne yüksek lisans yaptı.

2012 yılında ABD'de Sertifikalı Ruh Sağlığı Danışmanı ünvanına sahip olan Zeynep Selvili aynı sene Psikolojik Danışmanlık ve Sağlık uzmanlığı bölümünden derece ile mezun oldu.

New York'un önde gelen sağlık kuruluşlarından Institute for Family Health'de Bilişsel ve Davranışçı terapi yaklaşımıyla, depresyon ve anksiyete bozukluklarıyla mücadele eden, yeterli maddi imkanları olmayan, sigortasız olan ergen ve yetişkinlere süpervizyon altında psikoterapi uyguladı ve işsizlik kurumlarının psikoedukasyon hizmeti veren sosyal sorumluluk projelerinde de gönüllü olarak çalıştı.