Amazon Prime'ın her yere reklamını koyduğu yeni orjinal içeriği olan yüksek bütçeli fantastik kurgu dizisi Zaman Çarkı konusu ne? Zaman Çarkı hangi kitaptan uyarlama? Zaman Çarkı karakterleri? Zaman Çarkı oyuncuları kim?

Amazon Prime'ın yüksek bütçeli yeni dizisi Zaman Çarkı yayınlanan reklamlarla merak uyandırdı.

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisi sonrası oldukça büyük bir bütçe ayırdığı yeni projesi The Wheel of Time romanından uyarlanan Zaman Çarkı dizisi Amazon Prime Video üzerinden göörücüye çıktı!

Şimdiye dek 3 bölümü yayınlanan diziye ülkemizde de büyük reklam çıkıldı. Peki Zaman Çarkı konusu ne? Zaman Çarkı dizisi oyuncuları kim? Zaman Çarkı karakterleri özellikleri neler? Zaman Çarkı kitabın sonunda ne oluyor?

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

amazon-wheel-of-time-gq-november-2021-lede

Robert Jordan'ın The Wheel of Time adlı fantastik roman serisinden uyarlanan dizi ilk 3 bölümü ile yayınlandı. Dizinin yeni bölümleri her Cuma platforma yükleneceği açıklandı.

Zaman Çarkı Oyuncu Kadrosu

Zaman Çarkı oyuncu kadrosunda başrolde Gone Girl filminden bildiğimiz Rosamund Pike yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Kae Alexander, Naana Agyei Ampadu, Barney Harris, Pasha Bocarie, Johann Myers, David Sterne, Marcus Rutherford gibi isimler yer alıyor. 

AndroidFiller-4b4a0498-fecd-11eb-9a03-0242ac130003

Zaman Çarkı Konusu

Sadece kadınların sihir yapabildiği bir evrende Aes Sedai adındaki topluğun tüm üyeleri kadınlardan oluşmaktadır. Bu topluluğun üyesi olan Moiraine, Dragon kehanetindeki yeni dragonu Karanlık tarafın eline geçmeden bulmak için Two Rivers'daki bir kasabaya gelir. Kasabada insanlığı ya kurtaracak ya da yok edecek olan Dragon olabilecek 5 gençle birlikte Karanlık adındaki topluluktan önce Beyaz Kule'ye gitmek için oldukça tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar. 

Zaman Çarkı Kitap Serisi Konusu

Zaman Çarkı serisi Robert Jordan tarafından yazılan 15 ciltlik ve yaklaşık 10.000 sayfalık külliyatdır. Zaman Çarkı dünyanın döngüsel tarihindeki bir çağı anlatır. Çark yeniden dönmek üzere ve iyi ve kötü arasındaki savaş tekrar başlamak üzeredir.