Camdaki Kız dizisine Arka Sokaklar dizisinden bomba transfer geldi! Arka Sokaklar dizisinin Zeliş'i Camdaki Kız dizisine dahil oldu! Camdaki Kız hemşire Zeliha kimdir?

Kanal D'nin başrollerinde Burcu Biricik, Enis Arıkan, Hande Ataizi, Nur Sürer, Devrim Yakut, Tamer Levent, Selma Ergenç, Şerif Erol gibi isimlerin yer aldığı reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız dizisinde Arka Sokaklar dizisinden Zeliş geldi!

Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız dizisine transferler devam ediyor! Şoför Hayri'den sonra diziye şimdide Hemşire Zeliha dahil oldu!

Cihangir Ceyhan'ın ardından diziye Arka Sokaklar dizisinde yıllardır Zeliş rolü ile gelen Yüsra Geyik dahil oldu!

Geçtiğimiz sezon yıllardır ilk bölümden itibaren yer aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Yüsra Geyik Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'a dahil oldu.

Yüsra Geyik, Kanal D’nin Pazartesi akşamları reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar dizisinden bir başka reyting rekortmeni dizisine dahil oldu.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Yüsra Geyik, Camdaki Kız dizisinde Hayri'nin mahallesinde yaşayan Zeliha isimli hemşire sanılan bir karaktere hayat vereceği öğrenildi.

Dizide Zeliha karakteri annesi hasta olan ve hemşirelik yapan bir genç kız sanılıyor ancak Zeliha'nın ikinci bir kimliği vardır. Bakalım Yüsra Geyik bu gizemli kadın karakterini nasıl canlandıracak?