TRT 1’in yeni dizisi Yürek Çıkmazı ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Yürek Çıkmazı dizisinin konusunun nasıl olacağı araştırılıyor. Peki, Yürek Çıkmazı dizisi ne zaman yayınlanacak? Yürek Çıkmazı dizisi hangi kitaptan uyarlandı? İşte detaylar…

TRT 1 ekranında birbirinden iddialı ve kaliteli diziler yayınlanmaya devam ediyor. Gold film tarafından yapımcılığı üstlenilen Yürek Çıkmazı dizisi için geri sayım başladı. Başrollerinde Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer alacağı dizinin çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Yürek Çıkmazı dizisinin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl,Cemal Toktaş, Rozet Hubeş, Özlem Ulukan, Timur Ölkebaş, Mesut Akusta, Eylül Ersöz, Bihter Dinçel, Erhan Alpay, Güler Ökten, Alp Akar, Aydan Şener ve Dilara Aksüyek yer alıyor. Güçlü senaryosunu zengin oyuncu kadrosu ile destekleyecek olan Yürek Çıkmazı dizisinin yayın tarihi de netlik kazandı. TRT 1 yönetiminin bir an önce yayına sokmak istediği dizinin Kasım ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Yürek Çıkmazı dizisinin yayın günü ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Lakin, Cuma akşamı ekrana gelmesi bekleniyor.

63065a5fe4bfdc21fc851af1

Yürek Çıkmazı dizisinin konusu nasıl olacak? 

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Yürek Çıkmazı dizisinin kamuoyuna duyurulan ilk adı Cennetin Çocukları olmuştu. Lakin, Cennetin Çocukları ismi ile geçmişte yayınlanan bir dizinin olması nedeniyle isim değişikliği yapılmasına karar verildi. Ayrıca, Yürek Çıkmazı dizisinin senaryosunun uyarlandığı kitabın adı verilmek istendi. Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı romanından uyarlanacak olan dizi, dram türünde ilerleyecek. Son dönemlerin en çok şikayet edilen konuları arasında yer alan alkolizm ve kişilik bozukluğu sorunları gündeme getirilecek. Sosyal mesajlarında verileceği dizide bir kadının çocukları ile birlikte hayata tutunma hikayesine tanıklık edeceğiz. Kadına şiddet ve alkolizmin yol açtığı sorunların çarpıcı bir şekilde işlenmesi bekleniyor.