TV 8 ekranlarının en çok sevilen ve izlenen yarışma programı Survivor 2022 All Star yarışma programı nefes kesen mücadeleler ile devam ediyor. Ödül oyunu sırasında gönüllüler takımından Yunus Emre önce Berkan sonra da Ogeday ile tartıştı. Her ikisinin üzerine yürümeye çalışan Yunus’u Hikmet sakinleştirmek istedi. Hikmet’e de tepki gösteren Yunus’a Acun Ilıcalı’dan ihraç tehdidi geldi.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Survivor 2022 All Star yarışma programı yayınlandığı ilk günden bu yana daima popülerliğini korumaya devam ediyor. Sevilen yarışma programı zorlu parkurlar ve açlık ile mücadele yollarını izleyiciye yansıttığı için oldukça ilgi topluyor. Sevilen yarışma bu defa gönüllüler takımının tartışmaları ile gündeme geldi. Gönüllüler takımında yer alan Yunus Emre ilkin Berkan daha sonra da Ogeday ile tartıştı. Yunus Emre’ye Acun Ilıcalı’ dan ihraç tehdidi geldi.

6_1280x720-12

Yunus Emre Survivor All Star’da Elendi mi?

Her bölümü farklı bir aksiyon ve heyecan içeren Survivor 2022 All Star yarışma programı bu yıl da farklı konularla magazin gündemine gelerek yerini korumaya devam ediyor. Son zamanların en zor koşullarına sahip olan Survivor 2022 All Star yarışması bu yıl sürgün adası ile de adından bahsettirdi. Ayrıca adadaki aşk hikayeleri de yarışma programının heyecanını arttırdı. Survivor 2022 All Star kadrosuna yedeklerden giren Yunus Emre agresif tavırları ile Acun Ilıcalı’ dan tepki aldı. Ödül oyunu esnasında gönüllüler takımı tartışma yaşadı.

29 yaşındaki gönüllüler takımında yer alan Yunus Emre ilkin Berkan Ardından da Ogeday ile tartıştıktan sonra ikisinin üzerine yürümeye çalıştı. Emre’ yi Hikmet sakinleştirmeye çalıştı. Ancak daha ardından Yunus Emre bu defa da Hikmet’ e bağırarak tepki gösterdi.

Yunus Emre Diskalifiye Mi Edildi?

Ödül oyununda gerilen ünlüler takımında işler zorlaşıyor. Son zamanlarda Yunus Emre’nin ismi sık sık tartışmalar içinde geçmeye başladı. Yunus Emre sert çıkışları ve davranışlarından dolayı hem Acun Ilıcalı’ dan hem de yarışmanın sunucusu Murat Ceylan’ dan yarışmadan ihraç edilme tehdidi aldı. Yunus Emre Berkay ve Ogeday oyun anında gerildi. Araya giren Hikmet ile Yunus Emre de ardından tartışma yaşadı. Bunun üzerine yakışıklı sunucu Murat Ceylan “Arkadaşlar tartışma olabilir. Tempo artabilir ama bu noktaya gelemez. Hikmet ve Yunus Emre ya buna son verirsiniz ya da 'biz sakin kalamayız garantisini veremiyoruz' derseniz de ben sizi oyundan ihraç edeceğim” uyarında bulundu. Uyarından sonra hem Hikmet hem de Yunus Emre sakin kalacaklarını ifade ederek yarışma devam etti.

Yayınlanan fragmanda Survivor oyun alanında yaşanan tartışma, yeni bölümdeki ada konseyinde de sürüyor. Yeni bölüm fragmanında, Emre “Daha önce benchte sesini yükselten çok arkadaşımız oldu. Ancak kimseye böyle müdahale edilmedi. Bunun beni kışkırtmaya yönelik müdahale olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullanırken Hikmet ise “amacım sadece ayırmaktı. Daha sonra etmiş olduğu küfürler olmuş. Ben bunları duymadım duysaydım farklı olurdu” diyor. Gönüllüler takımında yer alan Yunus Emre’ nin sinirli davranışlarına karşı Acun Ilıcalı ihraç ile tehdit etti. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı Yunus Emre için “Agresif tavırların ve söylediklerin kabul edilebilir değil” şeklinde uyarıda bulundu.