Hande Erçel'e dair toplu linç geri geldi. Yüksel Aytuğ köşesinde ünlüler dünyasında tüm kadınların yaptırdığı estetikleri Hande Erçel özeline alarak kadın düşmanlığı hasetlik kokan bir yazı yazdı

Hande Erçel başarı sağladıkça hasetlikler had safhaya çıktı. Hande Erçel'in, bir Türk ünlüsü kadının dünyanın en güzel kadını seçilmesi yine erkek köşe yazarlarına dert oldu.

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

Kerem Bursin ile yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle dünyada da hayran kitlesini iyice arttıran Hande Erçel kimseye dokunmadığı halde sürekli olarak linç edilmeye devam ediyor.

Son zamanlarda güzelliği ile adından söz ettiren Hande Erçel'in bu sefer de estetikleri dert oldu. Hemde erkek köşe yazarlarına. 

Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray'dan sokaktaki şehirli modern kadınlara kadar yapılan estetik operasyonlar Hande Erçel'de göze battı. 

Gazeteci kisvesi altında Yüksel Aytuğ köşesine Hande Erçel'in dünyanın en güzel kadını seçilmesini dert edindi. Aytuğ, Erçel'i görsellerle köşesine taşıdı ve estetik harikası diyerek bir yazı yazdı.

Geçtiğmiz senelerde de Hande Erçel sosyal medya fenomenleri tarafından etkileşim nesnesi olmuş ve kadınlara uygulanan zorbalıklar diyerek şimdilerde duyar kasan fenomenler o zaman Hande Erçel'in görünümünü dillere dolamış "bazlama suratlı" diyerek sürekli paylaşımlar yapmıştıi.

Erçel şimdi de hele ki ünlüler dünyasında herkesin yaptırdığı estetikleri nedeniyle hedef gösterildi. Hemde bir gazeteci tarafından..

Hayvanlara, çocuklara, toplumsal olaylara duyarlılığı ile bilinen Hande Erçel'in bugüne kadar kimseye sataşmadığı magazinde yer almak için haber yaptırtmanması, kendi halinde işini yapmasına rağmen bu hasetlik artık gerçekten kadın düşmanlığına dönüştü ve can sıkıcı olmaya başladı.