Your Honor dizisinden uyarlanan Hakim dizisinde bomba kadro kuruluyor! Haluk Bilginer, Hasibe Eren ve Ebru Özkan Hakim dizisinin kadrosunda! Hakim dizisi konusu ne?

Your Honor adlı diziden Hakim adıyla uyarlanan yeni dizisinin kadrosu göz doldurdu!

Limon Filmin haklarını satın aldığı Your Honor dizisi ülkemizde Hakim adıyal uyarlanıyor. Senaryosunu Yılmaz Şahin'in yazdığı yönetmen koltuğunda Soner Caner ile Erkan Tunç'un oturacağı Hakim dizisi başlıyor!

Hakim dizisi için 3 önemli oyuncu ile görüşüldüğü öğrenildi. Usta oyuncu Haluk Bilginer, son olarak Hekimoğlu dizisinde İpek karakteri ile yer alan Ebru Özkan ve ünlü oyuncu Hasibe Eren ile imzaların atılmaz üzdere olduğu öğrenildi.

Your Honor konusu ne? Your Honor hangi ülkeden uyarlama?

Your Honor adlı dizi aslında İsrail TV dizisi Kvodo'dan uyarlanan bir Amerikan drama dizisidir.  Bryan Cranston'ın başrolünde olduğu Your Honor dizisi ilk olarak 6 Aralık 2020 tarihinde Showtime'da gösterime girdi. Dizi geçtiğimiz Ağustos ayında ikinci sezonunu aldı.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Peki Hakim dizisinin konusu ne?

Hakim dizisinde bu sezonun favori dizileri olan benzer bir suç ve suçu örten aile, suçlu kim bilmecesi yer alıyor. Dizide bir hakimin başı belaya giren oğlu için verdiği mücadeleyi izleyeceğiz.