Ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan yönettiği Organize İşler serisini dizi olarak çekeceğini açıkladı. Ünlü yönetmen Erdoğan’ın bu açıklaması ile yeni projenin kaç bölümden oluştuğu, oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı ve hangi platformda yayınlanacağı merak konusu oldu.

Ünlü yönetmen ve başarılı oyuncu Yılmaz Erdoğan çok sevilen Organize İşler filmini dizi olarak çekeceğini duyurdu. Yılmaz Erdoğan’ ın bu açıklaması sevenlerini heyecanlandırdı. Organize işler serisinin dizi olarak çekileceği haberi ile dizinin oyuncu kadrosu, yayın tarihi ve nerede yayınlanacağı merak konusu oldu.

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı

10_1280x720-1

Yılmaz Erdoğan’dan Bomba Dizi Açıklaması Geldi!

54 yaşındaki başarılı yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan 2019’ da Sazan Sarmalı filmi ile vizyonda olan Organize İşler serisini dizi olarak çekeceğini ilan etti. Ünlü yönetmen Erdoğan, hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmen koltuğunda oturacağı dizi hakkında detaylı bilgi vermedi. Heyecanla beklenen dizinin senaryosu hala hazırlanıyor.

Usta yönetmen, başarılı oyuncu , yazar ve şair Yılmaz Erdoğan’ ın hayranları uzun zamandır yeni projenin haberini bekliyordu. Erdoğan, Organize İşler film serisinin dizi olarak çekileceğini açıkladıktan sonra hayranları heyecanlı bekleyişe girdiler. Ünlü yönetmen Erdoğan yeni dizinin yayın tarihi, oyuncu kadrosu ve nerede yayınlanacağı hakkında detaylı bilgi vermedi. 

2_1280x720-87

Beğenilen Film Dizi Oluyor!

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan 2019’ da Sazan Sarmalı filmi ile vizyona giren Organize İşler serisini dizi olarak çekeceğinin müjdesini hayranlarına verdi. Yeni proje için ser verip sır vermeyen Yılmaz Erdoğan bazı açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncunun yeni projesi sevenleri tarafından dört gözle bekleniyor. 

Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, verdiği müjde ile heyecanlandırdı. Erdoğan, “Çekimlere ağustos-eylül gibi başlayacağız. Organize İşler’i sekiz bölüm dizi yapacağız. İlk defa burada açıklıyorum. Şimdi senaryo yazıyorum, senaryo bittikten sonra kimlerin rol alacağı belli olacak. Eski ekipten de oyuncular olacak, yeni isimler de eklenecek” ifadelerini kullandı. Organize İşler filminin ilk serisi 2005’ te yayınlanırken ikinci 2019 yılında izleyici ile buluşmuştu. 

5_1280x720-38

Yılmaz Erdoğan Kimdir?

 Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan 4 Kasım 1967 tarihinde Hakkari’ de dünyaya geldi. Erdoğan oyuncu, şair, yazar, komedyen, seslendirme sanatçısı ve yönetmendir. Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, Sadri Alışık Ödülleri en iyi erkek oyuncu, Altın Kelebek Ödülleri en iyi komedi dizisi, AACTA en iyi yardımcı erkek oyuncu ve Afife Tiyatro Ödülleri Cevat Fehmi Başkut Özel Ödülü sahibidir.

İlk defa 1988’ de Olacak O Kadar isimli televizyon komedi programının senaryo yazar kadrosunda bulundu. Usta yönetmen, 1993’ te kendi yazdığı ve ünlü oyuncu Demet Akbağ ile başrolünü paylaştığı Bir Demet Tiyatro adlı televizyon dizisiyle geniş kitleler tarafından bilindi. Ünlü oyuncu 1993 ve 1998 yılları arsında Sanem Oktar ile evli kalmış, 1996’ da Berfin adlı bir kız evladı dünyaya geldi. Ardından Erdoğan, 2006-2018  yılları arasında da sineme ve dizi oyuncusu Belçim Bilgin ile olan evliliğinde, 2010 yılında Rodin Erdoğan isimli bir erkek çocuğu oldu.