90’ların Marimar’ı ve Rosalinda’sı olarak dillere düşen efsane güzel sosyal medyanın dilinde. Meksika’nın efsane ismi Thalia hakkında merak edilenlere bakıyoruz.

26 Ağustos 1971, Meksika doğumlu ve tam adı Ariadna Thalia Sodi Miranda olan güzel özellikle 1990’lara güzelliği ile damga vurmuştu. Sonrasında sesi ile de hayran olduğumuz isim Thalia iki jenerasyonunda kalbine benzersiz güzelliği ile taht kurdu.

1987 yılında ekranlara adım atan güzel 1994 yılındaki Marimar dizisi ile tüm dünyanın tanıdığı bir güzellik olmuştu. Sonrasında ise 1999’daki Rosalinda dizisi ile adeta dünyanın güzellik tacını giymişti.

3hchhpfp6uh0l3L5-636288157130651808

Latin Grammy ödüllü Meksikalı Latin pop şarkıcısı ve oyuncusu, Thalía dünya çapında 40 milyondan fazla satan bir şarkıcı olup 1990'lı yılların en çok satan Latin şarkıcısı unvanını taşıyor.

Dizileri 180 ülkede yayınlanan Thalia güzelliği, soprano sesi, muhteşem oyunculuk performansı ile sadece Latin Amerika'yı değil tüm dünyayı kendisine hayran bırakan nadir isimlerden.

Albümlerindeki şarkıların birçoğunu kendi yazıp besteleyen başarılı isim gitar, basgitar, bateri, piyano, keman ve saksafon gibi pek çok enstrümanı da çalabiliyor.

Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi? Hadise ve Hakim Ziyech sevgili mi?

Bilim adamı bir babanın ve ressam bir annenin kızı olan Thalia 5 yaşında babasını kaybetmiş. 1984 yılında daha 13 yaşındayken Meksika'da sergilenen, dünyanın en büyük Broadway müzikallerinden biri olan Grease müzikalinde başrol oynamış başarılı bir isim.

t25_rosalinda-dizisiyle-unlen-791

Güzeller güzeli isim Thalia’nın sosyal medya gündemine düşmesinin nedeni ise yılların güzelliğinden hiçbirşey kaybettirmemesi. 50 yaşında olan güzel yeni jenerasyonu bile kendine hayran bırakmış durumda.

Bir dönemin latin yakışıklısı Eduardo Capetillo ile başrolü paylaştığı Marimar dizisi ile bizlerin de hayatına girmiş olan güzel Thalia zamanı durdurmuş gibi tüm dünyayı kendine aşık etmeye devam ediyor desek yanılmış olmayız. Yaşlanmayan güzelimizin yeni fotoğraflarına bakalım mı?

asfzdsbxnfdgcv

ASZDFGHJH

aszdzxfcgvhbn

fdggf

sdbbx

sdgddg

Thalia-just-lost-a-large-number-of-fans-accused-of

thalia-1-840x500

qwesrtrytu-1