Bir dönemin magazinde en dişli rakipler olan Hülya Avşar ile Gülben Ergen yıllar sonra yeniden her alanda rakip oldu! Yatak reklamı savaşları başladı!

Bir nesil magazini Gülben Ergen ve Hülya Avşar kıyaslaması ile büyüdü. O rekabat yıllar sonra geri döndü.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

90'lı yıllarda magazindeki en ünlü rekabet Hülya Avşar ve Gülben Ergen'e aitti. İki ünlü isim her alanda birbirlerine rekabet içerisindeydiler.

Bir dönem Türkiye'nin en güzel kadını Hülya Avşar mı Gülben Ergen mi? Hülya Avşar mı Gülben Ergen mi daha iyi şarkı söylüyor? Hülya Avşar mı Gülben Ergen mi şarkıları daha iyi? Hülya Avşar mı Gülben Ergen mi dizileri daha iyi? Hülya Show mu Gülben Şov mu daha çok izleniyor? Hülya Avşar ile Gülben Ergen küslüğü reklam mı? Hülya Avşar mı Gülben Ergen mi daha iyi oyuncu? Hülya Avşar'ın mı Gülben Ergen'in mi dizisi daha iyi sorularına aşina nesil yeniden hatıra tazeledi.

Hülya Avşar ile Gülben Ergen rekabeti o kadar ünlüydü ki biri dergi çıkardığında diğeri de çıkarıyordu. İşte yıllar sonra yeniden rekabet canlandı.

Artık köşelerine çekilen iki isim sadece reklamlarda karşı karşıya geliyordu. İkili bu sefer aynı reklam ürününden karşı karşıya geldi. Hülya Avşar'ın bir yatak firmasının reklam yüzü olmasının ardından Gülben Ergen'de bir yatak firmasının yeni yüzü oldu. İki isimde reklam filminde kendi şarkılarını kullanarak bu konuda da rakip oldular.