Çok daha önceden haberleri gelen ve hatta sete çıkan ve oyuncularının setten paylaşımlar yaptığı dizinin yayın tarihi ertelendi. 

Fox TV yaz ekranına iddialı dizilerle girdi. Yazın izlenme oranları oldukça düşük olduğu ve herkes tatilde televizyon izlemek istemediği için, bazı dizilerin yayınlanmasını geciktirdi. Bu dizilerden birisi de Haziran’da yayınlanması beklenen Kusursuz Kiracı dizisi.

Seyirciler bu yaz izlemeyi planlarken büyük bir ihtimalle dizinin yayın tarihi Eylül oldu. Dizinin başrollerinde en son Masumiyet’te izlediğimiz Serkay Tütüncü ve en son Alev Alev ve dijitalde gösterilen Yarım Kalan Aşklar dizilerinde gördüğümüz Dilan Çiçek Deniz var. Her iki oyuncunun hayranları da dizin yayınlanma tarihini beklerken bir sürprizle karşılaştı. 

Kusursuz Kiracı Neden Ertelendi?

kusursuz_kiraci_dizisi_oyunculari_kimdir_1652262743_5673

Genç oyuncuların hayranları Haziran’da diziyi izlemeyi bekliyordu. Ama Fox TV yaz ekranında yayına soktuğu dizilerin izlenme oranı düşük gelince bu diziyi de yazın ekranlara getirmekten vazgeçti. Bu kararın ardında dizinin yaz ekranında heba edilmemesi düşüncesi var. Gizli Saklı, Senden Daha Güzel ve Tozluyaka gibi iddialı dizileri yayına sokan Fox TV Kusursuz Kiracı ile ilgili planlarını değiştirdi. 
Birbirinden iddialı ve eğlenceli yaz dizilerinin izlenme oranlarının düşük olmasının temel sebebi insanların yazın dizi izleme olasılığının düşük olması. Reytingleri düşük olan dizilerin de yayından kalkma tehlikesi olduğu Fox TV’de Kusursuz Kiracı ile ilgili alınan bu karar dizinin akıbeti için daha iyi olmuş olabilir.

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Kusursuz Kiracı Oyuncuları

Kusursuz Kiracı dizisi bir apartmanda geçecek ve konusu daha bu apartmanın sakinlerinin başından geçenler olacak. Apartman sakinleri üzerinden insan ilişkileri ve aşkın sorgulanacağı dizinin kadrosu henüz tam olarak belli olmadı. Başrolleri kesinleşen dizide Dilan Çiçek Deniz Mona karakteri, Serkay Tütüncü ise Yakup karakteriyle yer alacak. 
Her ikisi de bir internet gazetesinde çalışan iki gazeteciyi canlandıracak olan genç oyuncular dizi setinden görüntüler paylaşmaya başladı. Bilinen üçüncü isim ise en son ekranlarda Kadın dizisi ile dikkat çeken ve son olarak da Exxen’de yayınlanan Olağan Şüpheliler de oynayan Bennu Yıldırımlar. 

Kusursuz Kiracı’yı Kim Yazıyor?

FQWFhI6XoAYs-_c

Kusursuz Kiracı dizisi MF yapım tarafından ekranlara gelecek. Dizinin senaristi ise ünlü yazar Nermin Yıldırım olacak. Yönetmen de bu alanda oldukça deneyimli ve usta bir isim olan Yusuf Pirhasan. Teknik kadrosu çok sağlam olan dizinin yaz ekranında izlenme oranları yüzünden gözden düşmesini istemeyen Fox TV dizi için yayın tarihi konusunda titiz davranıyor. Oyuncu kadrosu çok netleşmeyen dizide ilk üç oyuncu dışında bilinen başka isimler de var. 
Oyunculardan bilinen diğer bir isim en son Gönül Dağı ve Kulüp dizilerinde gördüğümüz usta oyuncu Ruhi Sarı. Deneyimli oyunculardan Rüçhan Çalışkur, Özlem Tokaslan ve Beyti Engin de kadroda yer alacak olan diğer isimler. Genç oyunculardan Melisa Döngel, Umut Kurt, Nilsu Yılmaz, Deniz Cengiz ve İncinur Daşdemir de dizinin kadrosunda yer alıyor.

Yaz Dizileri Devam Eder mi?

Kusursuz Kiracı’nın ekrana gelmemesinin bir diğer nedeni de yaz dizilerinin akıbetinin tamamen iki aylık hatta bir aylık bir izlenme oranına bağlı olması. Bu diziler arasından izlenme oranı en yüksek olanlar Eylül ekranında yer alabiliyor. Tabi bu da ancak kanalın Eylül ayında ekranda diziye gün ayırabilmesi ile ilgili. Ama yaz aylarında olduğumuz için kadrosu ve hikâyesi sağlam olsa da izlenmeyen pek çok başarılı dizide ekrana erken veda etmek zorunda kalıyor. Fox TV’nin bu kararının Kusursuz Kiracı için olumlu olmayacağını zaman gösterecek.