Ekranlara girmesine sayılı günler kalan “Yeşil Vadinin Kızı” dizisi sosyal medyanın gündeminde. Yeşil Vadinin Kızı neden eleştirildi? Yeşil Vadinin Kızı Oyuncuları Kimler? Yeşil Vadinin Kızı Konusu Ne? Yeşil Vadinin Kızı Neden Gündem Oldu?

Murat Şenöy ile Çağıl Nurhak Aydoğdu'nun birlikte yönetmen koltuğunda oturduğu “Yeşil Vadinin Kızı” adlı yeni dizinin yapımcılığını Yeşil Yapım üstlenmiş durumda. Senaryosunu Özge Aras ve Serhat Yiğit'in kaleme alacağı bilinen dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz açıklanmadı.

yeşil vadinin kızı 3

Netflix'in sevilen dizilerinden 'Anne with an E' adlı yapımın Türkiye uyarlaması olarak ekrana geleceği bilinen “Yeşil Vadinin Kızı” oyuncu kadrosunda ilk belli olan isim küçük oyuncu Beren Gökyıldız oldu. Aslı Altıkulaç Saçar ise Beren’in halası rolünde olacak.

Sosyal medya ve magazinde hakkında çok fazla tebrik haberleri yayınlanan Beren Gökyıldız ciddi bir başarıya imza attı olarak yorumlanıyor.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

yeşilvadinin kızı 2

29 Eylül 2009, İstanbul doğumlu çocuk oyuncu bilindiği üzere daha önce de çok sayıda başarılı projede rol alıp başarı ile tamamlamıştı. TV 8’de yayınlanan Kızım dizisi ve sonrasında Fox TV’de yayınlanan çocukluk dizisi ile yıldızı iyice parlayan küçük oyuncu şimdi ise ekranlara “Yeşil Vadinin Kızı” dizisi başrol oyuncusu olarak gelecek.

Dizi ile ilgili yeni bilgiler geldikçe paylaşıyor olacağız.