Murat Yıldırım'ın başrolünde yer aldığı Yer Eksi İki filmine Yargı dizisinin 2 önemli oyuncusu dahil oldu!

Murat Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı Yer Eksi İki filminin kadrosunda Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın yıldız oyuncuları dahil oldu!

Yer Eksi İki filminin çekimler Murat Yıldırım'ın başrolünde yer aldığı Aziz dizisinin sezon finaline girmesiyle başladı.

Nefes, Anadolu Kartalları, Yolun Açık Olsun gibi filmlerinin senaristi Hakan Evrensel’in aynı isimli kitabından uyarlanan Yer Eksi İki filmi sete çıktı.

Yönetmen koltuğunda Ozan Uzunoğlu'nun oturduğu film bugün sete çıktı!

Yapımcılığını Orgino Medya'nın üstlendiği Yer Eksi İki filminde Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde birbirinden çok farklı üç insanın yolunun kesişmesi anlatılacak. 

Filmde Tayfun Yüzbaşı’ya Murat Yıldırım, Gazeteci Ufuk’a İlker Aksum hayat verirken eletrikçi Salman’a da Şahin Kendirci hayat verecek..

Ailecek izlenebilelecek en iyi animasyon filmleri Ailecek izlenebilelecek en iyi animasyon filmleri

Kadrosunda Eren Hacısalihoğlu, Arda Anarat, Begüm Akkaya, Yasin Çam, Cezmi Baskın, Bestemsu Özdemir, Burak Sergen, Erdal Cindoruk, Rıdvan Aybars Düzey, Doğanay Ünal, Emrah Doğan, Bulut Akkale ve Eyüp Kan gibi isimlerin yer aldığı file 2 isim daha eklendi.

Yer Eksi İki filmine Yargı dizisinin yıldız oyuncuları da dahil edildi. Buna göre fime Yargı'nın Çınar'ı Arda Anarat ve Yargı'nın Merdan'ı usta oyuncu Cezmi Baskın dahil edildi.