Pastel Film tarafından Fox TV ekranları için hazırlanan Son Nefesime Kadar iki usta ismi aynı sette buluşturmayı başardı. Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay’ın başrolde olacağı Son Nefesime Kadar dizisini sizler için araştırdık. Son Nefesime Kadar konusu nedir? Oyuncu Kadrosunda kimler var? Emre Kınay ve Nurgül Yeşilçay buluşmasının detayları neler?

Senaryosunu Hatice Meryem’in kaleme aldığı dizi Son Nefesime Kadar Deniz Çelebi Dikilitaş’ın yönetmenliği ile ekranlara geliyor olacak.

Türk Televizyon tarihine aynı dönem olan 1998/1999 sezonunda birlikte giren iki ismi buluşturan bir dizi olarak şimdiden konuşulmaya başlanan Son Nefesime Kadar 2022’de yayına girecek.

İkinci Bahar’ın Gülsüm’ü usta oyuncu Nurgül Yeşilçay ve Yılan Hikayesi’nin Erkan’ı Emre Kınay aynı dizide rol alıyor olacak. İki sanatçıda ne tiyatro sahnelerinden ne de ekranlardan hiçbir zaman kopmadı ve senelerdir harika dizilere, oyunlara, filmlere imza attılar.

kapak_095530

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Beyaz Perde ve Tiyatro projeleri devam eden iki ünlü de ara verdikleri dizi setine daha bir yıl olmadan geri dönmüş olacaklar. Nurgül Yeşilçay hala oynadığı Bir Barda Bir Gece isimli tiyatro oyunu haricinde Kim Bu Aile adlı yeni sinema filminin çekimlerini tamamlamış ve yeni imajı ile sosyal medyadan filmin duyurusunu da kendisi yapmıştı.

Son Nefesime Kadar konusu nedir? Oyuncu Kadrosunda kimler var? Emre Kınay ve Nurgül Yeşilçay buluşmasının detayları neler?

İki usta ismi bir araya getirecek yeni dizi Son Nefesime Kadar oyuncu kadrosunda Emre Kınay ve Nurgül Yeşilçay haricinde kesinleşen iki isim Begüm Birgören ve Emre Bey.

Begüm Birgören’i en son Uzak Şehrin Masalı ve Vurgun dizilerin başrol oyuncusu olarak ekranlarda izlemiştik. Emre Bey ise Sol Yanım dizisinin Burak’ı olarak tanıdığımız bir yılda dört ayrı projede rol almayı başaran bir oyuncu olarak dikkat çekmişti. Emre Bey bu sene Sol Yanım, Yetiş Zeynep, Menajerimi Ara ve Akif adlı dizilerde rol almıştı.

shh

Özetle şimdiye kadar açıklanan oyuncu kadrosu ve set ekibi ile ciddi bir iddiaya sahip olan dizi Son Nefesime Kadar yeni dönemin gözde dizilerinden olacak gibi görülüyor. Dizinin konusu hakkında henüz herhangi bir açıklama yapılmış değil ama uyarlama bir dizi olacağı biliniyor. Hangi diziden uyarlanacağını önümüzdeki günlerde paylaşıyor olacağız.